Wordeo ile Metinleri Videoya Dönüştürün - Haberler - indir.com

Wordeo ile Metinleri Videoya Dönüştürün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bugüne kadar rastladığınız video tabanlı görüntüleme ve sosyal paylaşım uygulamalarından farklı bir yapıda geliştirilen Wordeo uygulaması sayesinde kullandığınız anahtar kelimeler aracılığıyla 30'ar saniyelik video klipleri hazırlayabilirsiniz.

Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yazı yazmaya üşenen kullanıcıların hoşuna gidecek olan Wordeo ile yazdığınız metinlere göre Getty Images üzerinden görselleri cihazınıza çekerek kolaj klipleri hazırlayabilir ve dilerseniz bu kliplere arka plan müzikleri ile iki saniyelik klipler de ekleyebilirsiniz. iPhone telefonunuzda kullanabileceğiniz uygulama internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır.

Uygulama ile kolaj hazırlamak için cihazınızın hızlı bir internet bağlantısına ihtiyaç duymasının sebebi; yazdığınız anahtar kelime ya da mesajlarınız uzak sunuculara işlenerek, kelime analizleri yapılıyor olması ve bunun neticesinde de metinlerinize uygun görsellerin bir araya toplanmasının sağlanabilmesidir. Ayrıca tüm işlemleri kısa bir sürede gerçekleştiren uygulama ile hazırladığınız kolaj çalışmalarını Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Şimdilik sadece İngilizce dil desteği ile App Store'da yayınlanan Wordeo'nun Android uygulaması ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Uygulama ile hazırlanmış olan örnek kolaj videosunu aşağıda izleyebileceğiniz gibi uygulamayı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza yükleyerek deneyebilirsiniz.




Wordeo Uygulaması Videosu


PAYLAŞ