Windows İçin En İyi Ücretsiz Dosya Sıkıştırma Programları - Haberler - indir.com

Windows İçin En İyi Ücretsiz Dosya Sıkıştırma Programları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-08 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Windows işletim sistemli bilgisayarlarımızda birçok büyük dosya boyutuna sahip içerikleri barındırıyoruz. Ancak bunlar yüksek depolama alanlarına ihtiyaç duydukları için zaman zaman sıkıştırma yöntemi ile bu duruma bir çözüm üretiyoruz. Windows bilgisayarlarınızda en iyi dosya sıkıştırma programları ve sıkıştırılmış dosyaları kullanabilmeniz için en iyi ücretsiz dosya sıkıştırma programlarını sizler için derledik. Bu program ve uygulamaları kullanarak dosyalarınızı sıkıştırabilir ve tam tersi olarak sıkıştırılmış dosyalarınızı ayrıştırmada kullanabilirsiniz.

Windows İçin En İyi Ücretsiz Dosya Sıkıştırma Programları

Hamster Free Zip Archiver

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yazılım ZIP, RAR, Zz, ISO, TAR gibi popüler olan bir çok arşiv formatını da desteklemekle beraber kolaylık bir şekilde dilediğiniz gibi arşiv dosyaları yaratabilirsiniz. Hamster Free Zip Archiver  bünyesinde bulundurduğu özel arşivleme ayarları ile e-posta, rapidshare, cd, dvd arşivlerini zorlanmadan oluşturabilirsiniz.

HaoZip

HaoZip uzak doğu ülkelerinde kullanım oranı en yüksek sıkıştırma programıdır. Üretici tarafından HaoZip ile yapılan sıkıştırma işlemlerinde diğer sıkıştırma programlarına göre %30 veya %40 daha fazla sıkıştırma yapılabildiği ve sıkıştırılan ögenin daha küçük boyutlara çekilebildiği öne sürülmektedir. 

WinRAR

RAR arşivlemenin lideri sayılabilecek olan bu program dünya üzerinde milyonlarca kullanıcının onayını almış durumda. WinRAR geliştirdiği yeni sürümde ZIP ve RAR desteğinin yanısıra bir çok başka formattakilere de sıkıştırma desteği sağlıyor. Bu sayede WinRAR ile profesyonelliği hissedeceksiniz.

WinZip

WinZip dosya arşivleme hızlı ve kolay olsa da, size yardımcı program rakiplerinden biraz geri kaldı diyebiliriz. Örneğin, sıkıştırma formatı olarak WinRAR , RAR, ISO, JAR yerine sadece dosyaları zip formatında kaydedebilirsiniz. WinZip kurulumunu gerçekleştirdikten sonra "Use Evaluation Version" butonuna tıklayarak deneme sürümünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

7-Zip

7-Zip yüksek oranda sıkıştırma potansiyeline sahip, gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısıdır.  ZIP arşivlerine göre dosyalarınızı %10'a kadar daha fazla sıkıştırabilme özelliğine sahip olması rakiplerinden farkını ortaya koymaktadır. 

Bandizip

Bandizip, WinZip, 7-Zip, WinRAR ve diğer arşiv formatlarıyla uyumlu olarak çalışmakla birlikle son derece kolay kullanımı olan ve tamamen ücretsiz olarak sunular bir arşivleme programıdır. Program hızlı sürükle bırak ve yüksek hızlı arşivleme fonksiyonları sayesinde yüksek hızda arşivleme yapmaktadır. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ