Whatsapp'ta sesli mesaj özelliğini kullananlara yeni haber! - Haberler - indir.com

Whatsapp'ta sesli mesaj özelliğini kullananlara yeni haber!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 09:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Facebook’a bağlı popüler sosyal mesajlaşma platformu Whatsapp’ın, sesli mesaj gönderme özelliğinin yenileneceği duyuruldu.

Mesajlaşma uygulamaları arasında yıllardır zirvedeki yerini koruyan Whatsapp, Facebook tarafından alındığından beri daha da kullanışlı bir hale getirildi. Son birkaç yıldır, Whatsapp’ın sürekli yeni özellikler aldığına dair haberlere sıkça rastlanıyor. Bu da kullanıcıların uygulamadan kopmamasını sağlıyor. Whatsapp, kullanıcılarına mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü konuşma, arama yapma, sesli mesaj gönderme gibi özellikler de sunuyor. Sesli mesaj gönderme özelliği de en çok kullanılan özelliklerden bir tanesi. Yazmak için müsait olmadığınız zamanlarda, kayıt tuşuna basıp söylemek istediklerinizi kaydedip gönderebiliyorsunuz. Son olarak platformun sevilen bu özelliği için yenilik yapılacağı duyuruldu.

Yeni özellik, Whatsapp’ın son beta güncellemesinde görüldü

Whatsapp’ın sık başvurulan özelliklerinden biri olan sesli mesaj gönderme özelliği için, son yayınlanan beta güncellemesinde bir yenilik fark edildi. Bu değişikliğe göre, Whatsapp ardışık sesli mesaj gönderme seçeneğini getirmeye hazırlanıyor. Normalde bilindiği üzere, örneğin 6 tane ayrı ayrı sesli mesaj gönderildiğinde, karşı tarafın bunların hepsini tek tek oynatması gerekiyordu. Test aşamasında olan ve bir süre sonra kullanıma açılacak yeni özelliğe göre ise gönderilen 6 sesli mesaj için bir kez oynat tuşuna basmak yeterli olacak. Bir kere basarak, bütün ses kayıtlarını dinleme imkanına sahip olabileceksiniz.

Ardışık sesli mesaj özelliği olarak adlandırılan bu özellik, gelen sesli mesajları size sırasıyla oynatacak. Tüm sesli mesajlar oynatıldıktan sonra, Whatsapp kullanıcılarını tüm mesajları oynattığına dair yine sesli olarak uyaracak.





PAYLAŞ