WhatsApp'ın video konferans katılımcı sayısı 8 kişiye yükseldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın video konferans katılımcı sayısı 8 kişiye yükseldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 10:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp 8 kişiye kadar görüntülü konuşma imkanı sunan yeni güncellemesini yayınladı.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, koronavirüs pandemisi döneminde kullanıcılarının birbirleriyle iletişimi arttırmaya çalışıyor. Milyonlarca insanın evlerinde kaldığı bu dönemlerde ardı ardına yayınladığı güncellemelerle daha iyi bir uygulama deneyimi sunan uygulama geçtiğimiz günlerde görüntülü grup sohbetlerinde daha fazla kişiyi destekleyen bir özelliği test etmeye başlamıştı.

Whatsapp grup çağrılarındaki katılımcı sınırını yükseltiyorWhatsapp grup çağrılarındaki katılımcı sınırını yükseltiyor

Bugüne dek 4 kişiye kadar görüntülü konuşma desteği sunan WhatsApp 2.20.50 sürümüyle birlikte video konferansta desteklenen katılımcı sayısını 8 kişiye çıkarttı. Ancak kullanıcıların video konferanslarında bu özellikten yararlanabilmesi için uygulamanın en son sürümünü kullanmaları gerektiğinin de altını çizelim. Eğer güncellemeleriniz otomatik olmasına rağmen konferansınıza 4 katılımcıdan fazla kullanıcı katılamıyorsa uygulama mağazanız üzerinden WhatsApp uygulamasını manuel olarak güncellemeniz gerek.

WhatsApp için çoklu hesap desteği yolda!

Ancak yeni güncellemenin sunduğu özellik bununla sınırlı değil. Yeni güncellemede uygulamasının iOS 13 işletim sistemine sahip cihazlar için olan sürümünde de mesaj eylem menüsü iyileştirilerek görsel iyileştirmeler yapıldı.

WhatsApp’ın 2.20.50 sürümü için yayınladığı güncelleme notlarıysa şu şekilde;

  • Görüntülü ve sesli grup aramaları artık 8 adede kadar katılımcıyı destekliyor. Tüm katılımcıların WhatsApp’ın en güncel sürümünü kullanıyor olmaları gerekiyor.
  • iOS 13 kullanıcıları için yenilenen mesaj eylem menüsü de dahil olmak üzere görsel iyileştirmeler.

 


Corona virüs için WhatsApp Danışma Hattı kurulduCorona virüs için WhatsApp Danışma Hattı kuruldu
Facebook WhatsApp'ta reklam gösterme projesini yeniden değerlendiriyorFacebook WhatsApp'ta reklam gösterme projesini yeniden değerlendiriyor

PAYLAŞ