Whatsapp'a karanlık tema geliyor - Haberler - indir.com

Whatsapp'a karanlık tema geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-17 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Whatsapp kullanıcılarının bir süredir gelmesini beklediği karanlık tema özelliğinin, uygulamaya geleceği duyuruldu.

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp, kullanıcılarının istekleri doğrultusunda her geçen gün yeni özellikler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Whatsapp, kullanıcıların hem güvenli bir mesajlaşma ortamı hem de kullanımı kolaylaştıracak özellikler sunmayı amaçlıyor. Bu sayede de dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması konumunda. Whatsapp’a bugüne kadar gelmesi beklenen birçok özellik geldi. Şimdi yine kullanıcıların uygulamada olmasını istediği özelliklerden biriyle ilgili bir gelişme yaşandı. Kullanıcıların uzun bir süredir beklediği ve Youtube, Google gibi uygulamalarda bulunan karanlık tema özelliği, artık Whatsapp’ta da her an kullanıma sunulabilir.

Whatsapp Karanlık Tema özelliğini kısa bir süre sonra yayınlayabilir

Facebook’a bağlı olan Whatsapp, kullanıcılarına yeni özellikler sunma konusunda oldukça hızlı adımlar atıyor. Şimdi yine beklenen bir özelliğin uygulamaya gelmesi söz konusu. Geçtiğimiz günlerde Youtube karanlık tema özelliği duyurulmuştu ve özellik oldukça beğenildi. Video başında uzun zaman geçiren kişiler için ayrıca, iyi bir özellik oldu. Youtube’tan sonra şimdi de Whatsapp kullanıcılarına karanlık tema özelliğini sunmaya hazırlanıyor.

Whatsapp’ın karanlık tema getirmeye hazırlandığı haberi, WABetaInfo tarafından duyuruldu. WABetaInfo Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Whatsapp’ın karanlık mod üzerinde çalıştığı haberini verdi. Whatsapp için paylaşılan son güncellemede de bu alanda çalışıldığına dair bazı ipuçları yer aldığı öğrenildi. Yapılan çalışmaların FULL OLED ile uyumlu olduğu söyleniyor. Bu da özelliğin iPhone X modellerinde ve Android telefonlarda sorun çıkarmadan çalışacağı anlamına geliyor.





PAYLAŞ