WhatsApp'a Ardışık Sesli Mesajlar Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'a Ardışık Sesli Mesajlar Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popülermesajlaşma servisi WhatsApp’ta kullanıcı deneyimi en iyi hale gelmesi adına yenilikler ve geliştirmeler sürüyor. Şimdi ise kullanıcıların sinir bozucu olduğu düşünülen bir noktası daha iyileştiriliyor. WhatsApp üzerinden gelen sesli mesajları tek tek dinlemek için sürekli dokunma gereksinimi bulunuyordu. Ancak Android platformuna gelecek olan ardışık sesli mesaj özelliği sayesinde bu problem ortadan kalkmış olacak. Dünyanın en popüler mesajlaşma servislerinden olan WhatsApp kullanıcıların basit kullanımı için tasarlanmış durumda. Bu noktada uygulamanın eksik yönleri tespit edilerek zaman içerisinde iyileştiriliyor. Yeni gelecek güncelleme ile artık gelen sesleri tek tek dinlemek yerine ardışık bir şekilde dinleyebileceksiniz.

WhatsApp Sıralı Sesli Mesaj Dinleme Özelliği

WhatsApp Web Kullanıcılarına Özel 7 İpucuWhatsApp Web Kullanıcılarına Özel 7 İpucu

Art arda gelen birden fazla sesli mesajı artık kullanıcı ilk sesli mesajı oynatmaya başlattığında sıralı bir şekilde tüm sesli mesajların art arda oynatılması mümkün olacak. Bu sayede sesli mesajların hepsini dinleme için teker teker oynat butonuna basma ihtiyacı ortadan kalkmış olacak. Yenilik anlamında oldukça küçük bir güncelleme olarak gözükse de günlük kullanımda bu tarz ufak ve işlevsel yeniliklerin bir hayli hayat kurtarıcı olduğu biliniyor.

Gelen tüm sesli mesajlar oynatıldığı zaman WhatsApp tarafından kullanıcı özel bir ses ile uyarılacak. Bu ses oynatılacak bir mesaj olduğundan bir tonda ve tüm mesajlar oynatıldığında ise farklı bir tonda ses verecek. Bu sayede kullanıcılar herhangi bir sesli mesaj kaçırmadan hepsini dinlemiş olacaklar. Ardışık sesli mesaj dinleme özelliği şuan için uygulama kodları arasında gözükmüş durumda. WhatsApp tarafından henüz aktif edilmeyen bu özelliğin bir süre daha geliştirilme aşamasından sonra yayınlanması bekleniyor. Özelliğin daha öncesinde WhatsApp 2.18.100 sürümü ile beraber iOS kullanıcılarına verildiğini hatırlatalım. Yakın zamanda Android WhatsApp uygulaması da güncellemeyi alarak yeni özelliğie kavuşacaktır.


WhatsApp'a Kolay Numara Kaydetmek İçin Yeni Özellik!WhatsApp'a Kolay Numara Kaydetmek İçin Yeni Özellik!
iOS İçin WhatsApp Videoları Bildirimden İzlenebilecekiOS İçin WhatsApp Videoları Bildirimden İzlenebilecek
WhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyorWhatsApp, Gruplar kısmına yepyeni bir özellik daha getiriyor

PAYLAŞ