WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliğine kavuşacak - Haberler - indir.com

WhatsApp Web görüntülü konuşma özelliğine kavuşacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 16:02:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Pandemi döneminde yeni özelliklerle kullanıcılarının yüzünü güldüren WhastApp’ın web sürümüne uzun süredir beklenen özellik sonunda geliyor. Artık WhastApp Web görüntülü konuşma imkanı sunacağını doğruladı.

Pandemi döneminde video konferans uygulamalarına talep hayli arttı. İş ve eğitimin dijital platforma taşınmasının yanı sıra yüz yüze görüşme imkanı bulamayanlar da bu dönemde görüntülü konuşma uygulamalarına adeta akın etti. Bu ivmeden fayda sağlayan uygulamalar arasında olan WhatsApp pandemi döneminde görüntülü konuşma için pek çok özellik yayımlasa da bu özellikleri web tarafına entegre etmemişti. Bir süre önce video konferans özelliğini web sürümü için tets etmeye başladığını açıklayan şirket özelliğin tam sürümünü yakında kullanıcılarına sunacak.

Türkiye'de WhatsApp'a yönelik soruşturmalar da açıldıTürkiye'de WhatsApp'a yönelik soruşturmalar da açıldı

İş gereği gün içerisinde WhatsApp’ı aktif olarak kullanan pek çok kullanıcının ilk tercihi uygulamanın web sürümü oluyor. Telefona ulaşılamadığı anların yanı sıra işleri hızlandırmak adına büyük bir kolaylık sağlayan web sürümünün kullanıcılara sunduğu özellikler de nihayet gelişmeye başladı.

WhatsApp görüntülü konuşma özelliğini web sürümüne entegre edeceğini doğruladı

Bir süredir gizlilik sözleşmesi nedeniyle düşüş yaşayan WhatsApp’ın yeni özelliği kullanıcılarını geri döndürebilecek nitelikte. Video konferans uygulaması olarak her ne kadar şuan Zoom ve Google Meet tarafında yoğun bir talep olsa da, WhastApp web sürümüne entegre ettiği görüntülü konuşma özelliğiyle bu uygulamalar için de bir rakip olacak.

Özelliğin bir süredir beta aşamasında olduğu duyumları alınsa da WhatsApp’ın bu bilgiyi henüz doğrulamamış olması akıllarda soru işareti bırakıyordu. Beklenen açıklama nihayet geldi. Söz konusu özellik üzerinde çalışmaya başladığını doğrulayan şirket, özelliği bu sene içinde kullanıma sunacağını açıkladı. Ancak görüntülü konuşma özelliğinin tam sürümünün WhatsApp Web’e ne zaman geleceği hala bilinmiyor. Yine de şirketin bu özelliği yayımlamakta çok geç kalmamasında fayda var. WhatsApp hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Avrupa Birliği WhatsApp'a gizlilik sözleşmesinden dolayı para cezası kesecekAvrupa Birliği WhatsApp'a gizlilik sözleşmesinden dolayı para cezası kesecek
WhatsApp milyonlarca kullanıcı kaybettiWhatsApp milyonlarca kullanıcı kaybetti

PAYLAŞ