WhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı - Haberler - indir.com

WhatsApp mesaj aramalarını kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Olmazsa olmaz sohbet uygulamalarından WhatsApp, hem iOS hem de Android uygulamasına yeni bir özellik ve hata düzeltmeleri içeren yeni bir güncelleme sunmaya devam ediyor. Söz konusu bu yeni güncellemeyle gelen takvim eklentisi mesaj arama özelliği, özel günleri unutan ya da belli bir güne ait olan mesaja ulaşmak için kişilerin hayatını kurtarabilir. 

WABetaInfo sayfası üzerinde paylaşılan bilgilere göre WhatsApp, bir sonraki sürümde kullanıcılara sunacağı yenilikler için çalışmalara hızla devam ediyor. Bu yeniliklerden ilki, uygulamaya eklenecek takvim simgesi aracılığıyla belirli bir tarihi seçerek eski mesajlarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu özelliğe de eski mesaj bulma özelliği deniyor. Bildiği üzere WhatsApp uygulaması, sahip olduğu 'sohbette ara' özelliği sayesinde WhatsApp sohbetlerinde belli bir kelimeyi aratarak o kelimenin geçtiği mesajları kolaylıkla bulmanıza imkan tanır. Kullanıma sunulacak olan yeni "takvimde bul" özelliği ile beraber WhatsApp'ta mesaj aramaya yeni bir soluk getirilmiş olacak. 

WhatsApp iOS sürümü için QR kodla kişi ekleme özelliğini test ediyorWhatsApp iOS sürümü için QR kodla kişi ekleme özelliğini test ediyor

Özellik, beta kullanıcıları için erişilebilir halde

WhatsApp tarafından sunulacak olan bu yeni özelliğin test aşamasının sonlarına gelindiğini belirtmekte fayda vardır. Söz< konusu bu özellik kullanıma sunulduğunda 'sohbet ara' kısmına tıklamanız halinde yeni takvim simgesi ile karşılaşacaksınız. Bu takvim simgesine tıkladığınızda, WhatsApp size bir tarih seçim aracı sunacak. Bu sayede, belli bir tarihi seçerek o tarihteki sohbeti görüntülemeniz daha kolay olacak. Şu an için test aşamasında olan ve yakın zaman içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen bu özelliğin sohbet içerisinde bulunan mesajlara ulaşmayı çok daha kolay hale getirdiğini söylemek mümkün. 

 

 


WhatsApp Web'de karanlık mod nasıl etkinleştirilir?WhatsApp Web'de karanlık mod nasıl etkinleştirilir?
WhatsApp'tan güvenlik adına önemli hamleWhatsApp'tan güvenlik adına önemli hamle
Telegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyorTelegram yeni özellikleriyle WhatsApp'ı geçmeyi hedefliyor

PAYLAŞ