WhatsApp kullanıcılarının kredi çekmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

WhatsApp kullanıcılarının kredi çekmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-01 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Pandemi döneminde yeni özellikleri ardı ardına yayınlayan WhatsApp, bu kez kredi çekmeyi kolaylaştıracak bir özellik üzerinde çalışıyor.

Son bir ay içerisinde uygulama deneyimini arttırmaya odaklanan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde video konferans için kişi sayısını 8’e çıkarmıştı. İlerleyen dönemlerde katılımcı sayısını daha da arttıracağı söylenen uygulamanın kullanımı bu dönemde iki katına çıkmış bulunmakta.

WhatsApp'ın video konferans katılımcı sayısı 8 kişiye yükseldiWhatsApp'ın video konferans katılımcı sayısı 8 kişiye yükseldi

WhatsApp dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olsa da, Telegram, Line ve WeChat gibi rakiplerinin bazı özellikler açısından epey gerisinde kaldığı da bir gerçek. Özellikle Telegram ve WeChat uygulamalarında yıllardır kullanımda olan bazı özellikler WhatsApp kullanıcılarına yeni yeni sunuluyor.

WhatsApp'ın video konferans katılımcı sayısı 8 kişiye yükseldi

2 sene önce Hindistan’da mobil ödeme özelliğini test etmeye başlayan WhatsApp, Hindistan hükumetine bu kapsamda yeni bir başvuruda bulundu. Yeni geliştirme aşamasında olan bu özellik hayata geçtiği zaman özelliğin ilk olarak Hindistan’da kullanıma sunulması bekleniyor.

Kullanıcılarının WhatsApp üzerinden kredi çekebilmesi için yeni bir özelliği kullanıma sunmayı hedeflyen platformun mobil kredi konusunda kullanıcılarına ne tür koşullar sunacağı ve kimlerin bu özellikten yararlanabileceği henüz bilinmiyor. İddialara göre Nisan ayının başlarında özelliği test etmeye başlayan WhatsApp bu özelliği olabildiğince yakın bir dönemde kullanıcılarına sunmak istiyor.

Henüz Türkiye’de mobil bankacılık özelliğini kullanıma sunmayan WhatsApp’ın yeni özelliğini ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor. WhatsApp’la ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


WhatsApp Messenger Rooms özelliğine kavuşuyor!WhatsApp Messenger Rooms özelliğine kavuşuyor!
WhatsApp mesaj sınırlaması viral mesajların önünü kestiWhatsApp mesaj sınırlaması viral mesajların önünü kesti

PAYLAŞ