WhatsApp kullanıcıları engellemede büyük kolaylık sağlayacak - Haberler - indir.com

WhatsApp kullanıcıları engellemede büyük kolaylık sağlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 10:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

WhatsApp için geliştirilen yeni özellik, engellenmek isteyen kullanıcı seçeneklerini arttırıyor. İşte detaylar.

WhatsApp Android Beta sürümünde görülen yeni bir seçenek kullanıcı engelleme aşamasındaki sorunları da ortadan kaldırıyor. Konuyla ilgili yapılan incelemelerde WhatsApp’ın bu alanda yenilik yapmak istediği görüldü. Yeni özellik ile birlikte kötü niyetli kişilere karşı kullanıcıların eli daha da güçlü olacak.

Whatsapp Web kullanıcılarının işini kolaylaştıracak bilgilerWhatsapp Web kullanıcılarının işini kolaylaştıracak bilgiler

Whatsapp'ı daha güvenli kılan 5 önemli bilgi

WhatsApp’ın yeni özelliği ne?

WhatsApp Android betasının 2.18.246 versiyonu itibari ile ortaya çıkan bu yenilik, kişilerin kullanıcı engelleme ekranında iki seçeneğe sahip olmasını ağlıyor. Bu ekrana ulaşıldığında  “Kullanıcıyı engelle ve mesajları sil” olarak kişilerin karşısına çıkacak iki seçenek sayesinde kişiler sadece kullanıcıyı engelleme şansına sahip olacak. Böylece mesajlar kişi engellense de ekranda kalacak.  Şu andaki versiyonda kullanıcının engellenmesi ile birlikte herhangi bir şekilde eski mesajlara ulaşım mümkün olmuyordu. Yazışmaların görülebilmesi adına kişilere engelleme aşamasında seçeneğin sunulası bu konuda da kolaylık sağladı.

WhatsApp kişinin güvenlik kodunu değiştirdi bildirimi nedir?

Grup mesajlarında da desteklenecek

WhatsApp için geliştirilen yeni özellik sadece kullanıcılar için değil grup görüşmeleri de destekleyecek. Böylece de istenmeyen grubun engellenmesi söz konusu olduğu gibi mesajlara erişim yine sağlanabilecek.  WABetatInfo tarafından keşfedilen ve paylaşılan bu yeni özellik şu anda test kullanıcıları tarafından denenebilir durumda. Geliştirici kaydı bulunmayan kişilere açılmayan Beta sürüm için kişilerin önceden kayıt olması ve Beta kullanıcısı olarak işaretlenmesi gerekiyor. 


Whatsapp haber doğrulama sistem için düğmeye bastıWhatsapp haber doğrulama sistem için düğmeye bastı
Whatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurduWhatsapp sohbet videoları için yeni bir özellik duyurdu
Siri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladıSiri ile, WhatsApp grup sohbeti dönemi başladı

WhatsApp sesli arama özelliği videosu


PAYLAŞ