WhatsApp Business için iOS hamlesi! - Haberler - indir.com

WhatsApp Business için iOS hamlesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-21 12:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

2018’in Ocak ayı itibari ile kullanıma sunulan WhatsApp Business için iOS hamlesi geldi. İşte konuyla ilgili detaylar.

2018 yılı itibari ile işletmelere yönelik sunulan WhatsApp Business sistemi, kısa süre içerisinde yüksek bir popülerlik kazandı. Fakat bugüne kadar sadece Android işletim sistemlerinde kullanılabilen bu uygulama, iOS için geliştirilememişti. Yapılan son açıklama ile birlikte WhatsApp Business için iOS desteğinin sağlandığı ifade edildi. Bu hamle sonrasında iOS için de tüm sınırlamalar kaldırılarak kullanım sağlandı.

Whatsapp Business'ın Normal WhatsApp'tan Farkı Ne?Whatsapp Business'ın Normal WhatsApp'tan Farkı Ne?

WhatsApp Business iOS’ta neler var?

WhatsApp Business için yayınlanan iOS sürümü ile birlikte kullanım sağlanırken tüm ülkelere açılmadığı görüldü. Bu nedenle kademeli bir şekilde geçişin yapılması beklenmeli. Kısa süre içerisinde tüm ülke kullanıcılarının yeni uygulamayı kullanması bekleniyor.

WhatsApp Business hakkında?

İşletmelerle müşterilerin WhatsApp Business ile bir araya gelmesini hedefleyen uygulama, işletme hesabı açılarak hizmet verilmesini sağlıyor. Üstelik botlar sayesinde hızlı cevaplama özelliklerinden yararlanılması da yine mümkün. Kişisel hesap ile birlikte yönetimi yapılabilen bu uygulama, böylece işletmelerin kişisel hesaplardan bağımsız bir şekilde WhatsApp erişimine açılmasını mümkün kılıyor. 

WhatsApp'tan küçük işletmelere 'WhatsApp Business' uygulaması


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ