WhatsApp, 1 Günde 64 Milyar Mesaja Ulaştı - Haberler - indir.com

WhatsApp, 1 Günde 64 Milyar Mesaja Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, kullanıcılar tarafından gönderilen ve alınan günlük 64 milyar mesaj ile kendi rekorunu kırdığını duyurdu.

2013 yılbaşında 18 milyar, Haziran 2013'te ise 27 milyar mesaja ulaşan WhatsApp'ın bu rakamlarını 64 milyarlık yeni mesaj rekoru ile karşılaştırdığımızda gerçekten büyük bir büyüme içerisinde olduğunu anlayabiliyoruz.

WhatsApp

Açıklanan 64 milyar mesajın 20 milyarı gönderilen ve 44 milyarı da alınan mesajlardan oluşuyor. Rakamların birbirinden farklı olmasının nedeni ise WhatsApp uygulamasında bulunan grup mesajlaşma özelliğinden kaynaklandığı gibi birden fazla (ortalama 2.2) alıcısı olan mesajlardan dolayı ortaya bu fark çıkıyor.

Günlük mesaj rekorunun yanı sıra geçen Şubat ayında 465 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştığını ve sesli arama özelliğini uygulamaya dahil ettiğini haberimizde paylaştığımız WhatsApp'ın Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ