We Chat Pay Türkiye'de kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

We Chat Pay Türkiye'de kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-29 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler dijital ödeme sitemlerinden birisi olan WeChat Pay, resmi olarak Türkiye’de kullanıma sunuldu. İlk etapta İstanbul Havalimanı’nda kullanıma sunulacak olan bu servis, ilerleyen günlerde tüm ülke genelinde kullanımda olacak. Yapay zeka, iletişim ve eğlence sektöründe hizmet veren dünyanın en büyük bilişim şirketlerinden olan Tencent’in 1 milyarı geçkin kullanıcıya sahip anlık mesajlaşma uygulaması WeChat’in dijital ödeme hizmeti WeChat Pay bulunuyor. Artık bu ödeme sistemi ICBC Turkey iş birliği ile Türkiye’de kullanıma sunuluyor.

Kare kod tabanlı bir dijital ödeme sistemi olan WeChat Pay için ICBC Turkey tarafından yapılan açıklamada “Dünyanın en çok tercih edilen kare kodlu ödeme sistemlerinden biri olan WeChat Pay artık Türkiye’de.” Sözleri dile getirildi. Uygulama ilk etapta İstanbul Havalimanı’nda hayata geçecek ve daha sonra ülke genelinde çeşitli noktalarda kullanılabilecek.

WeChat rekorları arasında bir yenisini ekledi!WeChat rekorları arasında bir yenisini ekledi!

WeChat Pay, resmi olarak Türkiye’de

Şuan için WeChat Pay kullanıcısı olan kullanıcılar, artık Türkiye’de kullanıma sunulan dijital ödem e sistemi sayesinde direkt olarak mobil cihazları üzerinden ödeme gerçekleştirebilecekler. Ayrıca WeChat’in en geniş kullanıcı kitlesini oluşturan Çinliler, Türkiye’ye geldikleri zaman ödemelerini WeChat üzerinden Çin’in resmi para birimi Yuan ile yapabilecekler.  ICBC Turkey’in yaptığı açıklamada “ ICBC Turkey WeChat Pay Projesi” kapsamındaki kullanıma sunulan bu hizmetin hızlı, ekonomik ve müşteri odaklı olduğu belirtiliyor. Ayrıca WeChat Pay’in WeChat uygulaması ile entegre olduğu ve TL ile yapılan işlemler anlık olarak Çin Yuanı’na çevrileceği belirtiliyor.


İlgili uygulamalar
WeChat mesajlarınız tamamen silinmiyorWeChat mesajlarınız tamamen silinmiyor
WeChat Kripto Para İşlemi Gerçekleştirenleri CezalandıracakWeChat Kripto Para İşlemi Gerçekleştirenleri Cezalandıracak

PAYLAŞ