Viell 1 Milyon Türk Lirası Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

Viell 1 Milyon Türk Lirası Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 10:55:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, profesyoneller, expatlar, sanatçılar, girişimciler ve tasarımcılar gibi seçkin üyeleri içerisinde bulunduran, kitlesi geniş ve kendi içerisinde segmentlere ayrılmış sosyal bir kulüp olan Viell, ilk yatırımını aldı. Yatırım turunu yaklaşık olarak 1 Milyon Türk Lirası ile tamamlayan Viell, bu kitleye ulaşmak isteyen üst segment markalar için online pazarlama platformunu kullanıma sundu.

Viell 1 Milyon Türk Lirası Yatırım Aldı

Faaliyete geçmesinin ardından kısa bir süre geçmesine rağmen Viell, büyük bir ilgi görüyor. Türkiye'nin en büyük holding ve şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri ve aile bireylerinden oluşan 1.228 kişi bu platforma katıldı. Bu insanlarla iletişime geçmek isteyen 7.456 kişi ise Viell uygulamasını indirdi. Büyük bir ilgi gören Viell, kısa süre içerisinde yatırımcıların da ilgisini çekti ve ilk tur içerisinde 1 milyon Türk lirası değerinde yatırım aldı. Viell uygulaması, üyelerinin kendi iş ve ilgi alanlarına uygun üyelerle konuşmasını, tanışıp iletişim kurmasını sağlıyor. Trendleri belirleyen, yeniliğe açık ve üst segment tüketim alışkanlığına sahip kişilerden oluşuyor. Viell platformuna başvuran kişi sayısı da gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Mornero, 1,1 milyon lira değerleme ile yatırım aldıMornero, 1,1 milyon lira değerleme ile yatırım aldı

Yazılım içerisinde bulanan yapay zeka sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilecek içerikler ve markaları kişiye özel sıralayarak dinamik bir uygulama deneyimi yaşatıyor. Viell, üyelerine seçkin markalardan özel indirim ve ayrıcalık imkanları da sunuyor. Viell üyeleri, kendilerine özel gerçekleştirilen deneyim ve etkinliklerden de keyifli vakit geçirebiliyor. Ayrıca üyeler, iş çevrelerini ve sosyal çevrelerini genişletiyor. Viell üyelerinin üniversite, şirket, unvan başta olmaz üzere detaylı bilgi araştırması yaparak doğru kişilere anında ulaşmasını sağlamak, lifestyle, iş, tasarım ve ilgi alanına giren her konuda kaliteli haber içeriklerine ulaşmasını sağlamak amacı ile kısa süre önce App Store'da yerini almıştı.

App Store üzerinden indirilen bu platform, içerisinde yer alan iletişim formundaki isim, mezun olunduğu üniversite, doğum tarihi, çalışılan sektör, şirket ismi, lokasyon gibi bilgileri doldurarak fotoğrafın eklenmesi ve sisteme girişin ilk adımıyla oluşuyor. Sistem tarafından gönderilen onay maili ardından kullanıcı adı ve şifre ile platforma giriş yapılabiliyor.


Recontact, 1.75 milyon tl yatırım aldiRecontact, 1.75 milyon tl yatırım aldi
Seyahat Uygulaması Hopper, 100 Milyon Dolar Yatırım AldıSeyahat Uygulaması Hopper, 100 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Lisa, Hande Enes’ten 300 bin TL'lik yatırım aldıLisa, Hande Enes’ten 300 bin TL'lik yatırım aldı

PAYLAŞ