Viber'ın Android ve iOS Uygulamasıyla Görüntülü Konuşma Yapabilirsiniz - Haberler - indir.com

Viber'ın Android ve iOS Uygulamasıyla Görüntülü Konuşma Yapabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya'nın en büyük iletişim servisleri arasında yer alan ve popüler olarak kullanılan Viber'ın Android ve iOS uygulamaları yeni bir güncelleme aldı. Yapılan güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar mobil cihazları üzerinden birbirleriyle videolu görüşmeler yapabilecekler.

Mobil cihazlar üzerinden anlık mesajlaşma ve arama yapılabilmesine imkan tanıyan Viber sayesinde ister yurt içinde isterseniz yurt dışında bulunan arkadaşlarınızı arayarak HD kalitesinde videolu konuşmalar yapabileceksiniz.

Viber Video Görüşme

Video görüşme güncellemesinin dışında arkadaş ekleme ve stickerları yönetme kolaylığı da getirilen Android için Viber ve iOS için Viber uygulamasında arkadaşlarınızı kolaylıkla ekleyebilir, onlarla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, dosya ya da fotoğraf gönderimi yapabileceğiniz gibi aynı zamanda sesli veya videolu görüşmeler de yapabilirsiniz.

Tasarımsal olarak bazı değişikliklerinde yapıldığı Viber'da fotoğraflı ve videolu mesajlarınızı daha kolay bir şekilde gönderme imkanı bulabilirsiniz.

Bugün yapılan güncellemeyle videolu görüşme imkanı sunan Android ve iOS için Viber başta olmak üzere Windows Phone cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ