Vestel ilk akıllı saat modelini satışa çıkardı - Haberler - indir.com

Vestel ilk akıllı saat modelini satışa çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-07 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat sektörüne yeni bir ürün daha geliyor. Vestel, kendi ürettiği akıllı saatini satışa sundu. Vestel akıllı saat, 1.3 inç büyüklüğünde olup kare şeklinde tasarlanmıştır. Müzik kontrolü, egzersiz takibi yapabilen bu akıllı saat aynı zamanda uygulama bildirimlerini de gösteriyor. 

Vestel'in ilk akıllı saati satışa sunuldu. Cihaza "Vestel akıllı saat" adı verildi. Vestel akıllı saat 299 TL fiyatı ile raflarda yerini alıyor. Piyasadaki akıllı saatlere göre akıllı bileklikler seviyesinde özellikler ile beraber geliyor. 

Vestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVestel Venus V7 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Vestel akıllı saat özellikleri

Vestel akıllı saat, 1.3 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran özelliğine sahip olup, kırmızı ve mavi olarak iki farklı kayış rengi seçeneğiyle beraber satışa sunuluyor. Ürün kutusundan çıkarken siyah kayışta hediye ediliyor. Egzersiz takibi, uyku takibi, kalp atış ölçümü, uygulama bildirimi ve menstrual döngü takibi özellikleri kullanıcıların hoşuna gidecek özelliklerdendir. iOS ve Android platformlarına yüklenecek VFit+ mobil uygulaması sayesinde verileri detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyor, özelleştirmeler yapılabiliyor.

210 mAh kapasitesine sahip bataryası sayesinde yaklaşık 12-15 günlük kullanım sunuyor. Suya karşı 5 ATM düzeyinde dayanıklılık sergiliyor. 64 MB RAM’i bulunuyor, telefonla iletişimi Bluetooth 4.0 üzerinden gerçekleştiriyor. Vestel akıllı saat 299 TL’lik fiyatıyla satışta. Kırmızı ve Mavi renk seçeneği var. Seçeceğiniz renge ek olarak siyah renkte kordon hediye edilecek. Hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Vestel Akıllı Saat, fiyatı ile de oldukça uygundur. 


Tanıtımı yapıulan Vestel Venus Z40 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapıulan Vestel Venus Z40 özellikleri ve fiyatı
Vestel pandemi nedeniyle üretime ara evrdiğini duyurduVestel pandemi nedeniyle üretime ara evrdiğini duyurdu

PAYLAŞ