Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı - Haberler - indir.com

Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dijital oyun servisi Steam’ın şirketi olan Valve’nin bir süredir beklenen yeni kütüphane sayfası sonunda tüm kullanıcılar için kullanıma açıldı. Steam uygulamasını güncelleyen şirket, yeni “modern” tasarıma geçiş yaptı. Stem tarafından bir süredir açık beta tarafında test edilen yeni kütüphane tasarımı bir süre bekleyişin ardından herkes için kullanıma açıldı. Yeni tasarıma geçiş yapmanız için sadece Steam’ı güncellemeniz yeterli olacaktır. Güncelleme sonrasında uygulamayıp kapatıp açarak yeni tasarıma kavuşabilirsiniz.

Steam Yeni Tasarımı Kullanıma Açıldı

Uykusuz gecelere hazır olun! Steam 3 indirim tarihini açıkladı!Uykusuz gecelere hazır olun! Steam 3 indirim tarihini açıkladı!

Yeni Steam tasarımda başlıca olarak dikkat çeken nokta genel modern görünüm yapısı oluyor. Eski tasarım sayfası oldukça eleştiriliyordu. Yeni tasarı hem işlevsellik hem de görsel olarak oldukça başarılı bir yapıya sahip durumda. Sayfanın en üst kısmında “Yenilikler” adlı bir bölüm yer alıyor. Bu noktada oldukça işlevsel olurken kütüphanenizde yer alan oyunlar hakkındaki yenilikleri ve güncelleme haberlerini en hızlı bir şekilde bu kısımdan görmeniz mümkün oluyor. Bu kısımdaki paylaşımlar direkt bir şekilde oyun geliştiricileri tarafından yayınlanıyor.

Valve’nin yeni tasarımında kategorileştirme özelliği de dikkat çekiyor. Öyle ki son oyunların altında yer alan kısmı istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Bu noktada Korku Oyunları adlı bir kategori açarak buraya kütüphanenizde yer alan korku oyunlarını listeleyebiliyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadığını yine kütüphane üzerinden görebileceksiniz. Oyunun köşesinde yer alan arkadaş ikonları ile arkadaşlarınızın o oyunu oynadığını anlayacaksınız.


Steam 'Cadılar Bayramı' indirimlerinde dikkat çeken oyunlarSteam 'Cadılar Bayramı' indirimlerinde dikkat çeken oyunlar
EA oyunları Steam'e geri dönüyor! Dev anlaşmanın detayları belli oldu...EA oyunları Steam'e geri dönüyor! Dev anlaşmanın detayları belli oldu...

PAYLAŞ