Uzun bir bekleyişin ardından LinkedIn, karanlık moda kavuşuyor - Haberler - indir.com

Uzun bir bekleyişin ardından LinkedIn, karanlık moda kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 10:00:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

İş dünyasının popüler sosyal medya platformu LinkedIn, geç kalınmış olan karanlık mode özelliğine sonunda kavuşuyor. 

İş dünyasında pek çok kişi ve kurum için kolaylık sağlayan LinkedIn, herkesin günde en az bir dakikasını ayırarak vakit geçirdiği bir platformdur. Söz konusu bu platformun Microsoft cephesine geçiş yapması ile bazı yeni özellikleri getirmek için acelesi olduğu görülen bir durumdu. Bu özelliklerden bazıları faydalı olarak değerlendirilse de bazıları ise çok geçmeden kaldırılmıştı. LinkedIn uygulamasının artık getirmesi şarj olan karanlık mod özelliği sonunda küresel olarak sunulacak.

LinkedIn çalışanlarına yıpranma izni veriyorLinkedIn çalışanlarına yıpranma izni veriyor

LinkedIn karanlık mod özelliğine kavuşuyor

Eğer güncel bir Android ya da iOS sürümünü kullanıyorsanız işletim sisteminin sunduğu destekle LinkedIn uygulamasında karanlık modu deneyimlemiş olabilirsiniz. Fakat bu destek uygulama tarafından sunulmadığı için ala özelliği denemeyen pek çok kullanıcı vardı. Kullanıcı sayısı 770 milyon bandında olan bu platform, artık her bir kullanıcı için karanlık mod desteğini sunacak. Karanlık mod desteği için oldukça geç kalan platform LinkedIn değil, Facebook gibi dev isimler bile mobil uygulamaları için bu desteği yeni getirdi denilebilir. Sosyal medya uygulamaları üzerinde saatler geçirilebilir ve bu saatler boyunca beyaz gözleri oldukça yorabilir. Karanlık mod özelliği ile hem bir miktar pil tasarrufu yapabilir hem de gözleri daha az yorabilirsiniz. 

LinkedIn yeni özelliklere gelişiyor

LinkedIn son zamanlar içerisinde karanlık mod özelliği gibi yeniliklerin dışında farklı özellikler üzerinde de çalışıyor. Daha önce gizlilik odaklı özelliklerin geldiğini ve hatta hikayeler özelliğinin bir süre test edildiği de görülmüştü. Söz konusu bu platform son zamanlar içerisinde çok ciddi güvenlik sorunları gündemde yer alsa da bu açıklarını yeni özelliklerle kapatmak adına çalışıyor. LinkedIn, platformu geliştirmek adına her geçen gün yeni özellikler ile gelişmeye devam ediyor. 

 


İlgili uygulamalar
LinkedIn hesapları çalındı! 500 milyon hesap tehlikedeLinkedIn hesapları çalındı! 500 milyon hesap tehlikede
LinkedIn kullanıcıları dikkat! 700 milyon hesap güvende değilLinkedIn kullanıcıları dikkat! 700 milyon hesap güvende değil
700 milyon LinkedIn hesabı hackleyen hacker açıklama yaptı700 milyon LinkedIn hesabı hackleyen hacker açıklama yaptı

PAYLAŞ