Ücretsiz fotoğraflar için özel arama motoru: Pixel Mob - Haberler - indir.com

Ücretsiz fotoğraflar için özel arama motoru: Pixel Mob

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Görsellerle ilgili herhangi bir telif sorunu yaşamak istemeyen ve ücretsiz fotoğraflara ulaşmak isteyenler için Pixel Mob büyük bir fırsat sunuyor. İşte ücretsiz fotoğraf arama motoru ile ilgili detaylar.

Ücretsiz görseller için geliştirilen Pixel Mob, kişilerin ücretsiz fotoğraflara ulaşmasını sağlıyor. Belirli bir arama stratejisi bulunan arama motoru, ücretsiz görselleri içeriğine ekleyerek kullanıcıların arama sonuçlarına bağlı olarak gösteriyor.

Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme UygulamalarıAndroid İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Pixel Mob ile filtrelere göre arama

Pixel Mob kullanıcıları, farklı filtrelere göre arama yapabiliyor. Böylece ihtiyaca yönelik en uygun fotoğraflara ulaşmak mümkün olabiliyor. Bu bakımdan gelişmiş araç seçenekleri ile birlikte kolay bir kullanıma sahip olan Pixel Mob, ücretsiz fotoğraf seçeneğiyle de farklı projelerde imkan yaratıyor. 

En İyi Stok Fotoğraf Siteleri

Pixel Mob kullanımı nasıl?

Pexels ve Unsplash gibi ücretsiz fotoğraf servislerini kullanan Pixel Mob üzerinden servis seçimi yapabilmek de mümkün. Bu bakımdan kişiye özel seçenekler sunarak, farklı bir arama deneyimi ile dikkat çeken Pixel Mob,  fotoğraf indirme kısmında ise kaynağa yönlendirme yapıyor. Böylece ücretsiz olduğundan kesin bir şekilde emin olduğunuz görselleri kullanabilmeniz mümkün.

İndirmek istediğiniz fotoğrafların üzerinde yer alan butonlara bastığınızda ise fotoğrafın yer aldığı siteye yönlendiriliyorsunuz. Böylece fotoğrafları yönlendirildiğiniz ücretsiz fotoğraf sitesinden kolayca indirebiliyorsunuz. Pixel Mob’un kendi sitesi üzerinden indirme imkanı sunmaması, bir nevi aracı ücretsiz stok fotoğrafların Google’ı olarak konumlandırıyor.

Fotoğrafların dışında font ve ikon gibi seçenekler de yine arama motorunda destekleniyor. 

Muhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gerekenler 



PAYLAŞ