Ücretsiz Aksiyon RPG Oyunu: Magic Rampage - Haberler - indir.com

Ücretsiz Aksiyon RPG Oyunu: Magic Rampage

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Aksiyon RPG türünde ücretsiz bir Android oyunu olan Magic Rampage, Super Mario World tarzında hazırlanmış oldukça eğlenceli ve başarılı bir yapımdır.

Farklı yapısı ve kolay oynanışı ile mobil cihazınızda boş zamanlarınızı eğlenceye dönüştürmek için oynayabileceğiniz Magic Rampage; Super Mario World, Castlevania ve The Legend of Zelda gibi 16-bit oyunlar baz alınarak geliştirilmiştir. Bu tür oyunların en güzel yanlarını bir araya toplayarak tasarlanan yapımda aksiyon ve RPG türünün sunduğu heyecanı yaşayabiliyorsunuz.

RPG türündeki oyunların en önemli özelliklerinden olan karakter kişiselleştirme özelliği de bu yapımda kullanılmıştır. Ayrıca oyun içerisinde pek çok eşya, zırh ve birbirinden farklı silah seçeneklerini bulabileceğiniz gibi eşya avcılığı yaparak ya da altın toplayarak puan kazanabileceğiniz gibi kolay oyun kontrollerinin sağlandığı yapımda fizik tabanlı bulmacaları, farklı yaratıkları ve düşmanları bulabileceğiniz gibi gizli alanları keşfederek de eğlencenin doruklarına ulaşabilirsiniz.

Magic Rampage oyununu sitemiz üzerinden Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi aynı zamanda oyunun oynanışı hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için hazırlanan Magic Rampage Oynanış Videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Magic Rampage Oynanış Videosu


PAYLAŞ