Ubisoft,

Ubisoft, "Gelirimiz harika ve kimseyide işten çıkardığımız yok" dedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 16:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Bir süreden beri maddi anlamda zor bir süreçten geçtiği iddia edilen Ubisoft, genel bir açıklama yaptı. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre durumun hiçte öyle olmadığı yönünde bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz birkaç haftadan beri Ubisoft’un finansal anlamda iyi bir zaman geçirmediği söyleniyordu. Hatta iddialar o kadar boyut aldı ki CEO Yves Guillemot’un kararı ile 800’e yakın çalışanın işten çıkarılacağı söyleniyordu. Fakat şirket tarafından yapılan son açıklamalara göre durumun böyle olmadığını gösteriyor. Peki bu dedikoduları çıkaran kim? Bugün itibarı ile finansal dönemin net kazancını açıklayan Ubisoft, açıklanan bu rakamlara göre bu sene net kazancını %13.5 artırarak tamı tamına 1.351 milyar Euro gibi bir kar elde ettiğini belgelerle gösterdi. Assassin’s Creed Odyssey ve Far CRY 5’in beklentileri fazlasıyla karşılayan başarısı, şirket adına finansal anlamda oldukça başarılı bir yılı geride bırakmasını sağladı.

Ubisoft The Sermon başlıklı yeni bir live-action fragmanı yayınladı	Ubisoft The Sermon başlıklı yeni bir live-action fragmanı yayınladı

Görünen o ki şirket başarılı bir şekilde dönem sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor

Önümüzdeki dönemlerde de Ubisoft’un başarılı bir dönem geçireceğini söylemek sanırım yanlış bir cümle olmaz. Fakat The Division 2’nin Steam’e çıkmamış olması ve şu an için ne ismi ne de başka bir şeyi duyurulmamış olan Battle Royale temalı yeni oyunun başarılı olup olmayacağı konusu herkesin merakla beklediği bir konu. 2020 yılının Mart ayında yeni finansal yıl son bulmuş olacak. 2020 yılına kadar en az 4 AAA kalitesinde oyun çıkarmasını bekliyor olacağız. Bakalım bu önümüzdeki süreci şirket nasıl geçirecek?  


Ubisoft yapay zekalarla oyun geliştirecek!Ubisoft yapay zekalarla oyun geliştirecek!
Ubisoft The Crew 2'nin sistem gereksinimlerini açıkladıUbisoft The Crew 2'nin sistem gereksinimlerini açıkladı
Ubisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyorUbisoft yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ