Uber aşılama sürecinde Türkiye'ye destek olacak - Haberler - indir.com

Uber aşılama sürecinde Türkiye'ye destek olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-24 15:40:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce ülkemizde sarı taksiler aracılığı ile Türkiye’de tekrardan hizmet vermeye başlayan Uber, gerçekleştirdiği kampanya ile ülkemizdeki aşılama sürecine destek oluyor. İstanbul ve Ankara’da aşı olacak Uber kullanıcılarının devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine kolay ulaşımı sebebiyle özel bir promosyon kodu sunuluyor. Uber Türkiye tarafından sağlanan promosyon kodu ile paylaşılan listede yer alan devlet hastanelerdeki aşı merkezlerine gidiş ve dönüşte, her biri 40 TL’ye kadar ücretsiz olarak sunulan iki adet yolculuk hakkı veriliyor. Bu yolculuklar tüm yolculuk ücretleri sürücülere ödenmek üzere Uber tarafından sağlanıyor.

Uber, aşılanma sürecine destek oluyor

Uber'den görme engelli kadına tazminat davası!Uber'den görme engelli kadına tazminat davası!

UBERAŞI olarak verilen promosyon kodunu kendi aşı randevunuza gidip gelmek için kullanabileceksiniz. Ayrıca bir yakınınızın Uber Taksi ile yolculuk yapmasını sağlamak için de kullanabilirsiniz.

Uber promosyon kodu nasıl kullanılır?

  • Uber uygulamasının sol üst bölümde yer alan menüye dokunun ve Cüzdan’ı seçin.
  • En altta bulunan “Promosyon Kodu Ekle” kısmını seçin.
  • Kodu yazın: UBERAŞI
  • Yolculuk ana ekranına gidin ve teslim alma / bırakma konumunu girin. Yolculuk yayınlanan listedeki aşı merkezlerinden başlamalı yada bitmelidir.
  • Yolculuğunuzu onaylayın.

 Uber Türkiye, söz konusu promosyon kodunun 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren geçerli olduğunu ve sınırlı sayıda olacağını belirtelim. Bir dönem ülkemizdeki taksiler ile yaşanan problem sonrasında çekilen Uber’in tekrardan faaliyetleri sonrasında aşılanmaya destek olarak böyle bir girişimde bulunması oldukça takdir edilesi diyebiliriz.


Uber aşı olanlara ücretsiz yolculuk sağlayacakUber aşı olanlara ücretsiz yolculuk sağlayacak
Uber, vergi kaçakçılığı mı yapıyor?Uber, vergi kaçakçılığı mı yapıyor?

PAYLAŞ