Twitter'dan uygulama deneyimini arttıracak yeni özellik! - Haberler - indir.com

Twitter'dan uygulama deneyimini arttıracak yeni özellik!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 19:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcılarının sahip oldukları kontrol alanlarını artırmayı amaçlayan Twitter, kişilerin attıkları tweetlere kimlerin cevap verebileceğini belirleyebileceği yeni bir özellik test ediyor. Artık tweetler üç farklı modda atılacak.

Sosyal medya dünyasının en büyük isimlerinden birisi olan Twitter, şimdiye kadar herkesin herkesle iletişim kurabildiği bir platform olmuştu. Platformun yeni geliştirilen özelliği ise kullanıcılara daha fazla kontrol imkanı sunacak. Kullanıcılar farklı konuşma şekilleri seçebilecek.

AppGallery için Facebook, Twitter ve Instagram açıklamasıAppGallery için Facebook, Twitter ve Instagram açıklaması

Platformun yeni özelliğinde üç farklı konuşma modu bulunacak. Bu üç tip sırası ile Açık, Topluluk ve Davet Üzerine olarak ayrılacak. Her konuşma için bu üç moddan birisi seçilebilecek. 

Twitter’da farklı opsiyonlar geliyor

Twitter

Twitter'ın farklı sohbet opsiyonları, bir anlamda kişilerin kimlerle etkileşim haline geçebileceklerini sağlayacak. İlk opsiyon olan Açık seçeneği, Twitter deneyiminizde hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Gönderileriniz herkes tarafından görülebilecek ve cevaplandırılabilecek. Topluluk seçeneği ise varsayılanlara göre Facebook topluluğu gibi olacak. Bu şekilde atacağınız tweetlere cevap verebilecek olan kişiler  takip ettiğiniz kişiler ve bahsettiğiniz hesaplardan ibaret olacak. Bir nevi takibe takip geri dönecek. 

Davet Üzerine seçeneği ise o başlıkta, o konuşmada sadece konuşmayı başlatan kişi tarafından Tweet’te belirtilen kişilerin katkı sunabileceği anlamına geliyor. 

Yeni özellik henüz test aşamasında

twitter

Bahsettiğimiz bu yeni özellik şu an test aşamasında. Ve tersine mühendislikle ilgilenen Jane Manchun Wong tarafından keşfedildi. Özellik yayınlandığı zaman platforma farklılık kazandıracağı ön görülüyor. 


İlgili uygulamalar
Muhafazakarların önyargıları Twitter'ı şekillendiriyorMuhafazakarların önyargıları Twitter'ı şekillendiriyor

PAYLAŞ