Twitter'da mavi tık başvurusu tekrardan aktifleşiyor - Haberler - indir.com

Twitter'da mavi tık başvurusu tekrardan aktifleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya platformu Twitter, servisinde yer alan “Mavi Tik” alma özelliğini tüm kullanıcıları için açtı. Artık kullanıcılar mavi tik almak için başvuru yapabilecekler. Popüler platform Twitter, büyün kullanıcıları için mavi tik alma özelliğini aktif hale getirdi. Bu sayede Twitter hesabına sahip olan tüm kullanıcılar Twitter’a mavi tik başvurusu gerçekleştirebilecekler. Twitter mavi tik programını 4 yıl önce askıya almıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrardan bu programı başlatacağını duyuran Twitter, detayları paylaştı. Yeni ve güncellenen sistem ile beraber kullanıcılar kolay bir şekilde başvurularını tamamlayarak profillerinin yanına mavi tiklerini alabilecekler.

Twitter’a mavi tik başvurusunu kullanıcılarına açtı

Twitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyorTwitter, iOS kullanıcılarına reklam göstermek için izin istiyor

Twitter’da profilinizde mavi tikinizin olması yaptığınız iş veya içeriklerden ötürü tanınan biri olduğunuzu göstermektedir. Daha çok politikacılar, müzisyenler ve üreticiler gibi popüler kullanıcılarda mavi tik bulunmaktadır. Mavi tik almak için telefon numarası ve e-posta ile onaylanmış bir hesap ve aktif bir profil olması gerekiyor. Gazetecilik, hükümet, marka, yetkililer, aktivistler ve diğer kategoriler yer alıyor. Eğer kategorisi daha çok spor yada eğlence sektörü ise ve hesabınızın temel yeterlilikleri karşılanıyorsa, ayarlar bölümünden Hesap bölümünde başvuru sekmesini görebileceksiniz.

Bu bölümde form sizleri karşılayacak ve gerekli olan kimlik bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. Twitter ayrıca geçtiğimiz haftalarda kullanıcıların bağış atabilmesini sağlayan “Bağış Kavanozu”adlı özelliğini de duyurmuştu. Twitter ayrıca kullanıcılarının aylık ve yıllık üyeliklerle abone olabilecekleri ve farklı özellikleri kullanabilecekleri Twitter Blue üzerinde de çalışıyor.  


Twitter veri takibi için izin istiyorTwitter veri takibi için izin istiyor
Rusya Twitter'ı yasaklama kararından geri çekildiRusya Twitter'ı yasaklama kararından geri çekildi

PAYLAŞ