Twitter'a Bitcoin ile ödeme seçeneği gelebilir - Haberler - indir.com

Twitter'a Bitcoin ile ödeme seçeneği gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-03 13:15:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya platformu olan Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’in bir süredir Bitcoin hakkında yaptığı iddialı açıklamalar dikkat çekiyor. Kripto para piyasası özellikle pandemi dönemi ile beraber büyük bir patlama yaşamış ve çeşitli şirketlerden binlerce kullanıcı yatırımlar gerçekleştirmişti. Bitcoin ile alakalı tweet paylaşımları sayesinde gündem olan Elon Musk sonrasında ise Twitter CEO’su Jack Dorsey Bitcoin ile gündem olmayı başardı. Jack Dorsey, Twitter’a Bitcoin ile ödeme seçeneği sunacağı iddiaları ile gündeme gelmiş oldu. CEO Jack Dorsey, kripto para piyasası tarafından Bitcoin’e olan ilgisi sebebiyle yakından biliniyor. Geçtiğimiz aylarda Jack Dorsey, Bitcoin’in Twitter’da bir bahşiş verme hizmeti olan Tip Jar’a geleceğinin sinyallerini vermişti. Ortaya çıkan sızıntı ve detaylar ise bu durumun gerçekleşeceğine dair ipucular taşıyor.

Twitter’da Bitcoin dönemi başlıyor

iOS kullanıcılarının Twitter'dan para kazanacağı özellik sunulduiOS kullanıcılarının Twitter'dan para kazanacağı özellik sunuldu

İddialara göre ise sosyal medya platformu Twitter, Bitcoin ile alakalı iş süreçlerinden birisini deniyor. Raporlara göre ise Twitter, Lightning Network’te Bitcoin kullanan ipuçlarını test ediyor. Twitter beta sürümündeki sızıntılara göre ise Bitcoin ile bahşiş verme özelliği Twitter’da aktif edilebilir. Öyle ki geçtiğimiz mayın ayında içerik üreticilerine destek amaçlı duyurulan bahşiş kutusu özelliği içerik üreticilerin Cash App, PayPal yada Venmo üzerinden bahşiş göndermelerine olanak tanıyor. Twitter ile ilgili gelen iddialara göre Bitcoin de Twitter’da ödeme seçenekleri arasında yer alması bekleniyor.

Bakalım Twitter’ın ilerleyen güncellemelerinde Bitcoin seçeneği dahil edilecek mi göreceğiz.


Twitter'da ücretli Süper Takip özelliği başlatıldıTwitter'da ücretli Süper Takip özelliği başlatıldı
Twitter güvenlik modu ile tacize karşı ekstra koruma imkanıTwitter güvenlik modu ile tacize karşı ekstra koruma imkanı

PAYLAŞ