Twitter sonunda unmention özelliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Twitter sonunda unmention özelliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-16 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal medya ağı Twitter'da uzun zamandan beri beklenen yenilik sonunda sisteme ekleniyor. Kullanıcılar unmention özelliği ile kendilerinin yer aldığı paylaşımlardan adını çıkarabilecek.

Unmention olarak duyurulan yeni özellik, Twitter için kısa süre içerisinde resmiyet kazanacak. Şu anda test aşamaları devam eden özellik ile kullanıcılar artık kendi adlarının geçtiği mesajları daha iyi bir şekilde denetim altında tutabilecek ve istenmeyen içeriklerde kullanıcı için yapılan mention kaldırılabilecek.

Twitter Süper Takip özelliği geliyor         Twitter Süper Takip özelliği geliyor         

Unmention özelliği resmen duyuruldu

Twitter için geliştirilen mevcut özellik, resmen duyurulmuş durumda. Twitter’ın gizlilik ile ilgili çalışmalarını yürüten sorumlu isim Dominic Camozzi tarafından duyurulan mevcut gelişmede kullanıcıların bazı durumlarda bu tip mentionlardan rahatsız olabildiği belirtilirken, kısa süre içerisinde mevcut özelliğin kullanıma sunularak bu tür durumlarda kullanılabileceği ifade edildi. Test aşaması boyunca kullanıcılardan gelecek geri bildirimler ile son şekli verilecek olan unmention özelliği Twitter’ın aha güvenli ve kullanıcı dostu bir yapıya kavuşmasını sağlayacak.

Tek dokunuş ile kaldırılacak

Edinilen bilgilere göre ilgili özelliğin kullanımı da oldukça basit. Kullanıcılar herhangi bir mention aldığında ilgili mesaja ulaşarak kolay bir şekilde unmention seçeneğine dokunacak ve böylece kendi ismini kaldırmış olacak. 

Twitter’da yenilikler devam ediyor

Son dönemlerde özel abonelik servisleri, okuma modu, yer işaretleri, Tweet geri alma gibi özellikleriyle pek çok yeniliğin sunulmaya başlandığı Twitter, sosyal ağlar arasında son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Yeni kullanıcı dostu özellik ile birlikte Twitter'ın kullanıcıları daha fazla önemsediği de net olarak görülebiliyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ