Twitter Revue platformunu satın aldı - Haberler - indir.com

Twitter Revue platformunu satın aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya devi Twitter, merkezi Hollanda olan Revue platformunu satın aldığını resmi olarak duyurdu. Revüe servisinin kendi başına bir platform olarak yoluna devam edeceği belirtilirken, kesinti yapının ise %5 seviyesine düşürüldüğü belirtiliyor. Günümüzde Facebook gibi popüler platformlardan birisi olan Twitter, yeni yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak marka Hollanda merkezli Revue şirketini satın aldığını duyurdu. Revue kullanıcıların kendi haber bültenlerini hazırlayarak yayınlamalarına olanak sağlayan bir hizmet olarak biliniyor.

Twitter yayıncı Ürünleri Başkan Yardımcısı Mike Park, yayınlamış olduğu blog yazısında "Revue, insanların ilgi alanları konusunda bilgi almasına yardımcı olmamızı hızlandıracak"  sözlerini dile getirdi. Ayrıca Park tarafından yazarların buradan bir gelir elde edeceğini de söyledi.

Twitter, Periscope, Pinterest'te Türkiye'de reklam yasağıTwitter, Periscope, Pinterest'te Türkiye'de reklam yasağı

Twitter, Revue platformunu satın aldığını duyurdu

Yayınlanmış olan blog yazısında Revue Pro özelliklerinin tüm hesaplarının ücretsiz hale geldiği belirtilirken, ücretli bültenlerdeki kesinti payının ise yüzde 5 seviyesi indiği açıklandı. Bu sayede yazarların aboneler üzerinden kazandığı gelirin büyük bir kısmı yazarlara kalacağı ifade edildi. Revue’nin bağımsız bir platform olarak Twitter’dan yatırım almaya devam edeceği, Revue ekibinin de kendi servislerini geliştirmeye devam edeceğini söylüyor. Facebook, Instagram ve TikTok gibi rakiplere göre daha az kullanıcı sayısına sahip olan Twitter, yatırımlar ile geliştirmelere devam ediyor. Şirket, bugün yanıltıcı bilgi içeren paylaşımlar için geliştirdiği Birdwatch servisinin ve duyurusunu da yapmıştı.

Kaynaklara göre Revue, 2015 yılında Martjin de Kujiper ve Mohamed El Mosluhi tarafından kuruldu. Bu plaform e-posta bültenlerinin paylaşılmasına ve içerik üreticilerinin gelir elde etmesine imkan tanıyor.


İlgili uygulamalar
LinkedIn Twitter benzeri bir özellik üzerine çalışıyorLinkedIn Twitter benzeri bir özellik üzerine çalışıyor
Twitter yeni Birdwatch servisini kullanıma sunduTwitter yeni Birdwatch servisini kullanıma sundu

PAYLAŞ