Twitter listeler özelliğini duyurdu - Haberler - indir.com

Twitter listeler özelliğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 18:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Günümüzün en çok tercih edilen sosyal medya platformları arasında olan Twitter, listeler özelliğini de uzun bir süredir kullanıcılarına sunmuştu. Fakat geri planda kalan özelliğin kullanımını yaygınlaştırmak amacı ile bir güncelleme yayınlandı.

Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte listelerin keşfi eskisine göre çok daha kolay olacak. Üstelik bu listeler, daha önceden de olduğu gibi her kullanıcı tarafından oluşturulup hazırlanabiliyor Arzu eden kullanıcılar listelerini gizli, arzu edenler de açık yapabiliyor.

Twitter'da sesli tweet dönemi başlıyorTwitter'da sesli tweet dönemi başlıyor

Twitter listeler kullanımı daha kolay olacak

Platformun kullanıcıları, sahip oldukları birçok Twitter hesaplarından birçok hesabı takip edebiliyor. Fakat bu hesapların türlerine göre ayrılması yalnızca listeleme özelliği ile sağlanabiliyor. Ayrıca bir hesabı takip etmeden de listeye dahil ederek de takibini yapmak mümkün. Bu sebeple birbiri ile benzer konuları içeren hesapların takibi daha da kolaylaşmış oluyor. Ana sayfada yer almadan hesapların paylaşımlarını takip etmek mümkün oluyor.

Kullanıcılara hesap tavsiyeleri ile birlikte Twitter listelerde önerilerde bulunacak. Ayrıca daha önceden hazırlanan listeler için de arama özelliği getirilecek. Böylelikle belirli bir konuda hazırlanmış olan liste daha da fazla kişiye ulaşmış olacak.

Twitter resmi hesabından, yapılan yenilik hakkında tanıtım ise şöyle

Add new voices and conversations to your Timeline using Lists.

You can now:




İlgili uygulamalar
Twitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülürTwitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülür

PAYLAŞ