Twitter, Konuşmalardaki '@' İşaretini Kaldırmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Twitter, Konuşmalardaki '@' İşaretini Kaldırmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal paylaşım platformu Twitter, ilk günden bu yana kendiyle özdeşleşmiş durumda olan @ işaretini, konuşmalardan kaldırmak için hazırlıklara başladı. Twitter, konuşmalardaki kullanıcı adı önündeki @ işaretini kaldıracak.

Karşılık konuşmaların kullanıcı adı önündeki @ işaretinin kaldırılması sonrasında akış şeklinde devam edeceği belirtilen Twitter'ın, haberler bölümü başkanı Vivian Schiller'in BuzzFeed'e verdiği demeçte 'sosyal ağ hashtag ve mention kullanımları için yeni bir düzenleme üzerine çalışıyor. Özellikle Twitter'a yeni üye olan kullanıcıların @ işaretinin kullanılmasını anlamakta zorlandıklarını ve iletişimi daha da basit hale getirmek için bu tür değişiklikleri yapacaklarını' belirtiyor.

Twitter Mention

Yapılması beklenen bu değişiklik sonrasında kullanıcılar tweet'lere cevap yazmak için yine kullanıcı adının önüne @ işareti koyacaklar ama zaman akışı sayfalarında kullanıcı adı, aynen Facebook'da olduğu gibi @kullaniciadi olarak görünmeyecek. Bilindiği üzere Facebook'ta mention yaparken @ işareti kullansanız bile bu işaret hem yorumlarda hem de iletilerde gözükmüyor.





PAYLAŞ