Twitter karanlık mod müjdesini verdi - Haberler - indir.com

Twitter karanlık mod müjdesini verdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 15:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Twitter CEO’su Jack Dorsey, kullanıcılarına müjdeyi verdi ve Twitter’a karanlık modun geleceğini açıkladı.

Son dönemlerde uygulamalara gelmesi üzerine konuşulan karanlık mod, kullanıcılar tarafından ilgi gören konulardan. Özellikle Google, birçok uygulamasına karanlık modu getirmeye hazırlanıyor. Bu nedenle 2019 yılı içerisinde uygulamalar yavaş yavaş karanlık modda kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Twitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecekTwitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecek

Twitter'da sessize alma nedir, nasıl yapılır?

Karanlık modu kullanmaya başlayacak uygulamalar arasına şimdi bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya ağı Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, kullanıcılara müjdeyi verdi ve platforma karanlık modu getireceklerini duyurdu. Jack Dorsey, karanlık moda dair atılan bir tweete verdiği yanıtta, karanlık modun geliştiriciler için, sistem genelinde işleri kolaylaştığını söyledi. Direkt olarak karanlık moddan söz edilmese de bunun açık sinyali, konuşmanın devamında verildi.

Twitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecek

Twitter’da koyu mavi arka plan siyaha döndürülecek

Karanlık mod, tüm kullanıcıların sıcak baktığı özelliklerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Modun, göz sağlığı açısından önem taşıması da dikkat çeken yanlardan bir tanesi. Bununla birlikte telefonun harcadığı enerji de arka planın koyu renge sahip olması dolayısı ile aza inecek. Birçok uygulama için getirilmesi planlanan karanlık mod, yakında Twitter kullanıcıları için de duyurulabilir. Kısa bir süre önce Bir Wall Street Journal köşe yazarı olan Christopher Mims, attığı tweette, tüm uygulamaların karanlık mod özelliğine sahip olması gerektiğini söyledi. Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından tweete gelen yanıtta, karanlık modun geliştiricilerin işini de kolaylaştıracağı ifadesi yer aldı. Başka bir kullanıcı da Dorsey’i yanıtlayarak, Twitter’ın koyu mavi arka plana sahip olduğunu hatırlattı. Dorsey bu tweete de ‘Will fix’ yani düzeltilecek cevabını vererek, bir nevi karanlık modu kullanıcılarına müjdeledi. Resmi bir karanlık mod açıklaması yapılmış olmasa da atılan tweetlere verilen yanıtlar, bir süre sonra Twitter için, karanlık mod özelliğinin duyurulabileceğini gösteriyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ