Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor! - Haberler - indir.com

Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-08 10:20:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter CEO’su Jack Dorsey bugüne kadar yaptığı açıklamalarla kripto paralara destek vermesiyle dikkat çekmişti. CEO şimdi ise her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. İşte detaylar. 

Twitter'ın Yeni ve Kalıcı CEO'su Jack Dorsey

Elon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyiElon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyi

Twitter ve Square gibi ağların CEO'su olarak bildiğimiz Jack Dorsey kazançlarını Bitcoin ile yatırıma dönüştürdüğünü duyurdu. Bitcoin ile para kazanmak isteyen Jack Dorsey, bunun için 10 bin dolar gibi yüksek bir limit belirlediğini ve haftalık olarak düzenli bir şekilde alım yaptığını söyledi. Bu açıklamalar ile birlikte bu alandaki hareketliliğe de dikkat çeken CEO, bu alım işlemleri sırasında Cash App’i kullandığını söyledi.

“İnternetin yerel para birimi!”

"İnternet üzerinde doğdu, internet üzerinde büyüdü. Bitcoin, internetin yerel para birimidir." diyerek konuya dair yaklaşımı dile getiren CEO, özellikle düşüşün yaşandığı son dönemlerde de yatırım yaparak bu konuda dikkat çekti. CEO, para biriminin geleceğine yönelik yüksek beklentilere sahip. Fakat bir zamanlar çok ciddi yükseliş yaşayan ve sonrasında 3,865 Dolara kadar gerileyen Bitcoin için ciddi spekülasyonlar da gündemde yer alıyor. 

Twitter karanlık mod müjdesini verdi


Bitcoin üniversitelere de mi sıçradı?Bitcoin üniversitelere de mi sıçradı?

PAYLAŞ