Twitter, alanları oluşturmaya yardımcı olmak için Breaker Podcasting platformunu satın aldı! - Haberler - indir.com

Twitter, alanları oluşturmaya yardımcı olmak için Breaker Podcasting platformunu satın aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-05 20:01:03
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Akıllı Telefonlar

Podcasting Platform Breaker Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ekibinin uzmanlığını bire bir mesajlaşma servisindeki ses deneyimlerine uygulamak için Twitter'ın bir parçası haline geldiğini söyledi.

San Francisco merkezli dört yaşındaki Breaker'ın arkasındaki insanları elde etmek için yapılan anlaşmanın mali şartları açıklanmadı.

Twitter is divided over a simple question: How do you draw an X?Twitter is divided over a simple question: How do you draw an X?

Breaker'ın kurucu ortağı Eric Berlin, şirketin Twitter kullanıcıları için yeni ses deneyimleri yaratmaya yardımcı olacağını söyledi.

"Breaker'ın kurucu ortağı Leah Culver bir tweet'te "@ Twitterspace'i oluşturmaya yardımcı olmak için Twitter'a katılıyorum " dedi.

"@Breaker'ı çok özleyeceğim olsa da, sesli konuşmaların geleceğini yaratmaya yardımcı olmaktan çok heyecanlıyım."

Breaker'ın kurucu ortağı Eric Berlin, Culver ile Twitter'daki kullanıcılar için yeni deneyimler yaratmaya yardımcı olacağını söyleyerek bu satın alma işlemini bir blog yazısında duyurdu.

Berlin," burada Breaker'da, ses iletişimi konusunda gerçekten tutkuluyuz ve Twitter'ın dünyadaki insanlar için halka açık konuşmaları kolaylaştırma biçimlerinden ilham alıyoruz " dedi.

Twitter mühendislik ekibi lideri Michael Montano, Culver, Berlin ve Breaker tasarımcısı Emma Lundin'in şirkete katıldığını tweetleyerek Birliği doğruladı.

Montano, doğrulanmış hesabından Twitter'da" Breaker ekibi ile çalışmaktan heyecan duyuyorum " dedi.

Apple veya Google destekli Android yazılımı ile çalışan akıllı telefonlar için kırıcı uygulamaları, kullanıcıların podcast'leri bulmasını ve dinlemesini sağlar.

Berlin,"Breaker'ı başlattığımızda, podcast uygulamaları, feed okuyucularına ve yapılacaklar listelerine benzer üretkenlik uygulamalarıydı" dedi.

"Breaker, bölümleri beğenme ve yorum yapma gibi özelliklere sahip bir sosyal topluluk öğesi ekledi."

Breaker, 15 Ocak'ta platformunu kapatacak ve kullanıcıların podcast'leri ve abonelikleri dinlemek için yeni forumlara taşımasına izin verecek.

Twitter kısa bir süre önce "çok küçük" bir kullanıcı grubunun "Twitter'ı kullanan insanların sesleri etrafında inşa edilmiş" çevrimiçi mekanlar olarak tanımladığı alanlar yaratmasına izin vermeye başladı."

Bir Twitter alanında konuşmaya 10 kişi davet edilebilir ve projeyle ilgili bir blog yazısına göre sadece dinleyebilecek kişi sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.

Twitter," bu, düşünceleri paylaşmak, emojiyi göndermek ve daha fazlasını yapmak için alanınız " dedi.

"Zaman içinde alan yaratabilecek kişilerin listesini genişleteceğiz."



PAYLAŞ