TwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecek - Haberler - indir.com

TwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 09:48:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

Oyuncuların en büyük buluşma etkinliklerinden birisi olan TwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecek!

TwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecek

Özellikle yayıncıların ve oyuncuların buluştuğu bu TwitchCon, 13 - 14 Nisan tarihleri arasında Almanya'nın başkenti olan Berlin'de düzenlenecek. Berlin'de CityCube Kongre Merkezinde düzenlenecek olan bu etkinlik, geçtiğimiz ayda düzenlenmişti. Oldukça büyük bir ilgi ile karşılanan etkinlikte bazı katılımcılar, Nisan ayında düzenlenecek olan TwitchCon'da da yer alacak. Bu etkinlikte sektör yetkilileri, yayıncılar, topluluk üyeleri ile sohbetler ve buluşmalar gerçekleştirecek. Twitch Berlin'i bu etkinliğin gerçekleştirileceği yer olarak seçmiş durumda.

Twitch Mobil Uygulamasına Canlı Yayın Özelliği GeldiTwitch Mobil Uygulamasına Canlı Yayın Özelliği Geldi

Bu durumda Berlin'in Avrupa'nın kalbi olarak adlandırılmasında katkısı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca sahip olduğu aktarmalı havalimanı sayesinde yayıncılar ve oyuncular bu etkinliğe erişim konusunda zorlanmayacaktır. Almanya'daki yoğun Twitch topluluğu sayesinde, Berlin dopdolu bir kitleye sahip olacak. Avrupa'nın göbeğinde düzenlenecek olan TwitchCon, Kaliforniya'ya uçakla gitme imkanı bulamayan kişileri sevindirecektir. Çünkü Berlin uçuşları Kaliforniya uçuşlarının 3'te 1'i kadar fiyat etiketine sahip. Bildiğiniz üzere son 3-4 yıl içerisinde yayıncılık platformları arasında kendini gösteren ve oldukça popüler hale gelen Twitch, oldukça büyük bir kitleye sahip. Hatta bir yayıncıyı 100.000 kişilik bir topluluk canlı olarak izleyebiliyor. 

Örnek vermek gerekirse ünlü Fortnite yayıncısı Ninja'yı bir yayınında yaklaşık olarak 100 bin kişi izliyor. Türkiye'de de yayıncıların izlenme oranı 10 binleri hatta 20 binleri bulabiliyor. Sadece oyun değil çeşitli kategoriler içerisinde yayın yapmak ve yayın izlemek mümkün. 


Amazon, Twitch Prime Kullanıcılarını Kaybetmemek İçin Ücretsiz Oyunlar DağıtacakAmazon, Twitch Prime Kullanıcılarını Kaybetmemek İçin Ücretsiz Oyunlar Dağıtacak
Twitch Extentions artık mobil cihazlarda da kullanılabilecek.Twitch Extentions artık mobil cihazlarda da kullanılabilecek.
Twitch, Prime üyelerine özel Fortnite eşyaları dağıtacakTwitch, Prime üyelerine özel Fortnite eşyaları dağıtacak

PAYLAŞ