Twitch uygulaması sonunda Apple TV’de - Haberler - indir.com

Twitch uygulaması sonunda Apple TV’de

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-09 20:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Apple şirketi tarafından üretilen Apple TV hizmeti, sunulduğu günden itibaren gelişmeye ve kullanıcılarına kusursuz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Şöyle ki Apple TV tarafında heyecanla beklenen bir özelliğe kavuşuldu. uzun süredir konsollar ve mobil cihazlarda ilgi ile kullanılan Twitch uygulaması sonunda resmi olarak Apple TV platformunda yer alıyor. Oyun dünyasının en popüler oyun videolarına ev sahipliği yapan Twitch uygulaması, oyuncuların adeta vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Twitch'in Apple TV2ye geliyor olması oyuncular için oldukça heyecanlandırıcı bir haberdir. Bu sayede kullanıcılar Twitchy gibi üçüncü parti uygulamalar ile akıllı cihazlarını kasmaktan kurtulacaklar. 

Twitch, Apple TV'de yerini alıyor

Apple TV'ye sahip olan Twitch kullanıcıları için son derece sevindirici bir haber geldi. Şöyle ki yapılan gelişmeler ile beraber Apple TV platformu için resmi olarak Twitch uygulaması sonunda resmiyet kazandı. Oyuncular artık Twitch platformuna Apple TV üzerinden erişim sağlayabilecekler. Twitch platformu bildiğiniz üzere uzun yıllardır, konsollar, mobil platformlar ve hatta Android TV üzerinden de kullanılıyordu. Uzun bir beklemenin ardından Twitch uygulamasının Apple TV'ye de dahil edilmesi alanının genişlediğini gösteriyor. 

Fortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyorFortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyor

Durum bu şekilde seyrettiği için Apple TV sahipleri bugüne kadar Twitchy gibi üçüncü partiler ile uğraşmak zorunda kalmadan Apple TV'nin Twitch uygulamasından sorunsuz bir şekilde faydalanacaklar. Şöyle ki geçtiğimiz ya içerisinde Twitch uygulaması, Apple TV platformunda halka açık beta sürümü şeklinde yayınlanmıştı. Bugün itibariyle ise Apple TV'de yer alacak olan Twitch uygulamasının final sürümü de resmi olarak sunulmuş oldu. 

Diğer platformlarda olan özellikler ile aynı

Twitch uygulaması bildiğiniz üzere Apple TV hariç diğer platformlarda kullanılıyordu. Twitch uygulamasının Apple TV platformunda yer alması ile mobil ve masaüstü sürümlerde yer alan özelliklerin aynısı ile karşı karşıya geliyoruz. Buradan çıkarılması gereken anlam ise, Twitch kullanıcılarının sevdikleri oyunları yüksek kalitede seyrettikleri gibi aynı zamanda aktivitelerin canlı yayınlarını ve hatta önceden kaydedilmiş olan videoları da seyredebilecekler. Bunun yanı sıra Twitch üzerinden yapılan sohbetlere dahil olabiliyorlar. Twitch platformu zaten halihazırda en çok kullanılan oyun platformlarından biridir. Bu sebeple platform sık sık geliştirilmeye devam ediyor. Twitch uygulamasını Apple TV üzerinden kullanmaya hazır olun. 

 


İlgili uygulamalar
Twitch kendi canlı yayın uygulamasını duyurduTwitch kendi canlı yayın uygulamasını duyurdu
Twitch'de Levo'nun banlanma sebebi açıklandıTwitch'de Levo'nun banlanma sebebi açıklandı
PUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendiPUBG'ye 6 twitch yayıncısının kıyafetleri eklendi

PAYLAŞ