Twitch spor odaklı yeni kategori duyuruldu - Haberler - indir.com

Twitch spor odaklı yeni kategori duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ağırlık olarak ve özellikle oyun, sohbet ve e-spor turnuva yayınları ile bilinen ünlü platform Twitch, geleneksel spor içerikleri yayınlayacağı bir kanal açtı. TwitchSports adlı bu kanalda NBA’den futbol müsabakalarına kadar birçok geniş spor içerikleri yayınlanacak. Dünyanın en büyük oyun canlı yayın platformu olan Twitch, e-spor haricinde bilinen standart spor takipçileri için de platformunda bir kitle oluşturmayı hedefliyor. TwitchSports adlı bu yeni kanal yayının da kullanıcılar bu kanal üzerinden takip ettikleri takımları, organizasyonları ve sporcuları ile etkileşimde kalabilecekler.

Söz konusu bu yeni kanalda UFC, NBA, ve NHL gibi içeriklerin haricinde Los Angeles Chargers’tan Austin Ekeler ve WWE güreşçileri olan Cesaro, Rusev ve Paige gibi içerikler de bulunacak. Diğer yandan takipçiler, yayın programı üzerinden o hafta kimlerin yayınları olacağını da görebilip, takip edebilecek. Ayrıca Amerikan sporlarına ilgisi olmayanlar için Juventus, Real Madrid, Arsenal ve PSG gibi takımlarda kanalda özel ve etkileşimli içeriklere sahip olacaklar.

Twitch yönetimi, yayıncıların işlerini kolaylaştırmak için harekete geçtiTwitch yönetimi, yayıncıların işlerini kolaylaştırmak için harekete geçti

Twitch’den yeni spor kanalı yayınlandı

Twitch’in resmi sitesi üzerinden erişilebilir olan bu yeni TwitchSports kanalındaki mevcut programa göre bugün içinde Major League Soccer’ın yıldızları Jimmy Conrad, NBA, Arsenal ve UFC’den içeriklerin yer alacağı gözüküyor. 2 saatlik özel içeriklerden oluşacak olan bu yayınların haricinde, gelecekte sporseverlerin takım veya oyuncuları yakından etkileşim kurabilecekleri soru-cevap etkinliklerinin de düzenlenebilmesi bekleniyor.

Bakalım Twitch’in bu yeni girimi ilgi görecek mi göreceğiz.


Twitch istismarın önüne geçmek için kolları sıvadıTwitch istismarın önüne geçmek için kolları sıvadı
Twitch tahtı rakiplerine bırakmadıTwitch tahtı rakiplerine bırakmadı

PAYLAŞ