Türkiye’de Smart Switch ile adım adım Note 9'a geçebilirsiniz - Haberler - indir.com

Türkiye’de Smart Switch ile adım adım Note 9'a geçebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-17 12:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Note 9 ile birlikte piyasaya giriş yapan Samsung, eski telefonlarını Note 9 ile değiştirmek için Smart Switch ile büyük kolaylık sağlıyor. İşte detaylar.

Samsung’un yeni amiral gemisi Note 9, yeni kullanıcılarını bekliyor. Tanıtım sonrasında satışlarını arttırmak adına birbirinden cazip imkanlar sunan Samsung, yeni telefon için aynı zamanda Smart Switch programı ile eski telefonlardaki verileri yeni telefona aktarıyor ve kişilerin Note 9 sahibi olmasını sağlıyor. Marka tarafından yapılan son basın açıklaması ile birlikte yeni değişim programı hakkında detaylar aktarılırken kullanıcıların değişim noktasında neler yapması gerektiği de detaylı bir şekilde belirtildi.

Samsung Smart Switch ile telefon nasıl hızlı güncellenir?Samsung Smart Switch ile telefon nasıl hızlı güncellenir?

Galaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Türkiye’de Note 9’a nasıl geçiş yapılacak?

Samsung tarafından Note 9 modeli şu anda satışa çıkmadığı gibi 10 Ağustos itibari ile cihaz için ön satış süreci başlatıldı. Ön satış dönemi itibari ile dünya genelinde büyük ilgi gören Samsung, değişim programı ile birlikte daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Samsung tarafından geliştirilen ve daha önceki modellerde de kullanılan Smart Switch uygulaması, Android, iOS, BlackBerry ve Windows Mobile işletim sistemlerinde destekleniyor. Böylece kişiler telefonu her ne olursa olsun Smart Switch uygulamasını kullanabilecek. Üstelik telefondaki tüm verilerin güvenli bir şekilde aktarılacak olması bu aşamada kişilerin elini güçlendiriyor.

Samsung Smart Switch uygulaması ne işe yarıyor?

Samsung tarafından geliştirilen Smart Switch uygulaması kişilerin eski telefonundaki verilerin Note 9’a taşınmasını sağlıyor. Telefonda yer alan kişilerden fotoğraflara kadar her bir kişisel verinin alındığı program, kişilerin yeni telefonunda zorlanmadan kullanıma başlamasını sağlıyor. Samsung mağazalarındaki personeller tarafından da desteklenen bu işlemlerde, kişilerin teknik bilgisinin yetersiz kalması halinde personel yardımı ile Note 9’a geçiş yapması mümkün.

İşte Adım Adım Smart Switch işlemleri

Smart Switch üzerinden işlem yapmak isteyenlerin ilk olarak iki telefonda da uygulamayı kurması ve kullanıma hazır hale getirmesi gerekiyor. Bu aşamada dikkat edilecek en önemli detay, iki telefonda da Smart Switch’in son sürümünün kurulu olması.

Programda işlemlere başladığınızda karşınız kablolu ya da kablosuz şeklinde seçenekler gelecek. Bu aşamada kişilerin mevcut şartlar dahilinde işlemlerine devam etmesi gerekmektedir.

Gerekli izinlerin de verilmesi ile birlikte karşınıza çıkacak içerikler arasından hangi verileri Note 9’a aktarmak istiyorsanız onları seçmeniz gerekir.

Bu seçim sonrasında başlayacak transfer işlemleri sayesinde kişiler Smart Switch ile Note 9’a kolay bir şekilde verilerini aktarabiliyor.

Note 9 için veri transferini Smart Switch ile sunan Samsung, aynı zamanda eski telefonların para ile geri alınmasını, daha uygun fiyatlarla Note 9’a sahip olunmasını da sağlıyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ