Türkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan dev bataryalı OPPO A11 2020 fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-16 21:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in ileri gelen akıllı cep telefonu üreticisi Oppo tarafından üretilen ve bataryası ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Oppo A11 duyuruldu. Son zamanlarda üretilen akıllı cep telefonları batarya konusunda adeta yarışır şekilde hareket ediyor. Akıllı cihazların kullanımının artması ile beraber üretici şirketlerde akılı cep telefonlarında batarya konusuna dikkat çekmeye yöneliyor. Halihazırda teknolojik açıdan son güçlü olan akıllı cihazlar halen yeni ögeler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Oppo şirketi de akıllı cep telefonu üretimi konusunda kendini kanıtlayacak adımlar atarak ilerlemeye devam ediyor. Oppo A11 adlı akıllı cihaz ile dikkatleri üzerine çeken şirket, cihazın bataryasına dikkat çekiyor. 

A11 adlı Oppo telef.on, üç arka kamera özelliğine sahip olup damla çentik ve 5.000 mAh batarya kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Yakın zaman  içerisinde raflarda yerini alacak olan Oppo A11 tüm özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda bataryası ile dikkat çeken bir cihaz olacak. 

Oppo K5’in muhtemel özellikleriOppo K5’in muhtemel özellikleri

Oppo'nun yeni A11 adlı cihazı duyuruldu

Çin merkezli akıllı cep telefonu üretici Oppo'nın yeni ürettiği akıllı cep telefonu Oppo A11 yakın zaman içerisinde raflarda yerini alacak. Damla çentik ekrana sahip olan A11, üç arka kameraya ve 5.000 mAh gibi güçlü bir bataryaya sahiptir. Cihazın parmak izi sensörü arka kısımda yer alıyor ve kullanım esnasında sorunsuz bir kullanım sunuyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonu Ekim tarihinden itibaren Çin'de satışa sunulacak. A11'in tüm özellikleri henüz tam olarak yayınlanmadı. Oppo' nun Çİn'de kurulan sitesi üzerinden yayınlanan bilgilere göre A11, 4GB RAM’e ve 128GB dahili depolama alanı ile gelecek. Buna ek olarak cihazın bulut beyazı ve göl ışığı yeşili şeklinde iki renk seçeneği olacak. 

Cihazın 6.5 büyüklüğünde HD+ çözünürlük özelliğine sahip bir ekranı varken aynı zamanda bu ekran damla çentik özelliğine de sahiptir. Söz konusu bu damla çentik daha önceki Oppo modellerinde gördüğümüz damla çentiklere göre yüzde 31.4 oranında küçültülmüştür. Oppo A11, Android 9 (Pie) tabanlı ColorOS 6’yı kullanıyor. Cihazın işlemci sistemi henüz belli olmasa da tahminlere göre A11 gücünü Snapdragon 665'den alacak. Fakat şirket cihazın işlemcisi hakkında henüz net bir açıklamada bulunmadı. Özellikler bataryasının son derece güçlü olması cihazın en önemli özellikleri arasında yer alıyor. 

Cihazın arka kısmında yer alan üçlü kamera sistemi kullanıcıların fotoğraf zevkini karşılayacak özellikler ile geliyor. A11'in kamerası hakkında henüz çok az bilgi vardır. Elde edilen bilgilere göre A11’in 119 derecelik geniş açılı lens, 12MP’lik bir kamera, 1080p video çekimi, gece modu özelliği ile gelmesi bekleniyor. 

Oppo A11’in fiyatı

Çin'in başarılı akıllı cep telefonu Oppo tarafından üretilen A11 hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı ve şirket cihazın duyurusunu gerçekleştirdi. 17 Ekim tarihinde satışa sunulması beklenen ve şu an Oppo'nun Çin sitesinde ön satışta yer alan A11'in Çin parası ile 1.499 yuan, Türkiye parası ile de 1250 liraya satılacağı kesin olan bilgilerdendir. 

 


Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Türkiye'de çağrı merkezi açtıÇinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Türkiye'de çağrı merkezi açtı
Türkiye’de satışa çıkan OPPO A5 (2020) fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan OPPO A5 (2020) fiyatı ve özellikleri
Oppo Reno A özellikleri ve fiyatıOppo Reno A özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ