Turkcell cep telefonu kiralama dönemi başlatıyor - Haberler - indir.com

Turkcell cep telefonu kiralama dönemi başlatıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 13:34:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Son dönemlerde daha çok yurtdışından görmeye alışkın olduğumuz cep telefonu kiralama dönemi Turkcell tarafından resmen başlatıldı. işte Turkcell tarafından başlatılan kiralama hizmeti ile ilgili detaylar.

Turkcell dijital tarafından yapılan yeni açıklama ile Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Firma tarafından yapılan açıklamalarda şirketlerin Turkcell üzerinden cep telefonu kiralayabileceğini ve bununla birlikte dijital dönüşümde Turkcell'in öncü olmak istediği belirtildi. Üstelik cep telefonu dışında tablet ve bilgisayar gibi farklı teknolojik ihtiyaçlar da benzer servisler üzerinden karşılanabilecek.

Apple Haritalar artık Türkiye'de ki bisiklet kiralama noktalarını gösterecekApple Haritalar artık Türkiye'de ki bisiklet kiralama noktalarını gösterecek

Turkcell'in yeni CEO'su Murat Erkan kimdir?

Açıklama Ceyhun Özata’dan geldi

Turkcell tarafından yapılan açıklamalarda konu ile ilgili detaylara yer verilirken Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata süreç hakkında şunları söyledi: “Turkcell olarak Türkiye’de bireylerin yanı sıra kurumların da dijital dönüşümünde öncü bir rol üstleniyoruz. Bu amaçla ülkemizdeki şirketlerin küresel rekabette söz sahibi olması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz cihaz kiralama projemiz ile şirketlere özel cep telefonlarında kiralama dönemini başlatıyoruz. Böylece şirketlere kolaylık sağlarken bir yandan da yüzde 30’lara varan maliyet avantajı sağlıyoruz. Ayrıca kiralamak yerine satın almak isteyen kurumsal şirketlere özel kredi sistemini Financell ile birlikte hayata geçiriyoruz. Burada müşterilerimizin sadece ürün için değil aynı zamanda hizmet için de kredi alabileceğinin altını çizmek isterim. Geliştirdiğimiz projelerimizle bir yandan şirketlerin ihtiyaçlarına çözüm bulurken diğer yandan da ülke ekonomimize katkı sağlıyoruz.”

Turkcell Superbox Nedir?

Turkcell ile dijitallaşme başlıyor

Ceyhun Özata tarafından yapılan bu açıklamalar mevcut sistemin nasıl işleyeceği ile ilgili detaylı bilgiler verirken Turkcell tarafından tek bir çatı altında kurumsal hizmetlerin daha da artacağı belirtildi. Ceyhun Özata sözlerine şu şekilde devam etti: “Bunun birlikte kurumların tüm dijitalleşme süreçlerinde de yanlarındayız. Ulaşımdan finansa, sağlıktan eğitim ve lojistiğe, üretimden perakende ve enerjiye kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunarken en önemli noktanın uçtan uca tüm ihtiyaçların karşılanması olduğunu fark ettik. Bu vesileyle kurumsal müşterilerimiz için geliştirdiğimiz çözüm ve hizmetleri tek çatı altında toplayarak Turkcell Dijital İş Servisleri şirketimizi kurduk. Yeni iş modelimiz sayesinde kurumsal müşterilerimize bağlantı, bulut servisleri, güvenlik hizmetleri, bunların etrafındaki entegrasyon hizmetlerini ve IT servislerini tek elden vermeye başladık. Kuruluşundan bu yana kısa bir süre geçmesine karşın bize güvenen şirketler sayesinde ilk 6 ayda yüzde 62 büyüme gerçekleştirdik. Bu vesileyle dijital dönüşüm yolculuğunda bizimle olan tüm kurumsal müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.” 

Ekonomik anlamda cazip olacak

Yapılan açıklamalarda ve değerlendirmelerde mevcut kiralama hizmetinin sağlayacağı ekonomik avantajlar ön plana çıkarıldı. Öyle ki %30’a varan bir maliyet avantajı sağlayacak olan kiralama hizmeti, şirketlerin sigorta gibi farklı güvencelerden yararlanarak korunmasını da mümkün hale getirecek. 24 aylık süreler ile kiralanacak olan telefonlar ve diğer teknolojik ürünlerde gerekli olan tüm sigorta işlemleri yapılacak ve üstelik 78 liradan başlayan fiyatlar ile cihazlar kiralık olarak alınabilecek. Şirketler böylece bir defa cihaz alarak bozulana kadar ürünleri kullanmayı tercih etmek yerine, yeni kiralamalar ile son teknolojik ürünleri personellerinin kullanması için sunabilecek. 

Instagram'dan Turkcell'e özel jest!


Uber, bisiklet kiralama şirketi JUMP'ı satın aldı!Uber, bisiklet kiralama şirketi JUMP'ı satın aldı!

PAYLAŞ