Türk Yapımı Psikolojik Korku Oyunu: Self - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Psikolojik Korku Oyunu: Self

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen ay mobil platformlar için yayınladığı sıra tabanlı strateji oyunu Robonomy ile adını duyuran Aslan Game Studio, bu defa korku türünde bir oyunla karşımıza çıktı. Self adlı oyunda kendisinden nefret eden ve onun kabus dolu dünyasının hikayesine ortak oluyoruz.

Sadece yetişkinlere özel olarak geliştirilmiş olan oyun yerli oyun geliştiricisi Ahmet Kamil Keleş imzasını taşıyor ve proje tam 6 yılda tamamlanmış. İnsanın en derin nefreti olarak 'kendisine duyduğu nefretin' açık bir şekilde dışa vurumu üzerine odaklanılmış oyunda, bir karakteri canlandırarak suçluluk duygusunu kendisine vereceği zararla bastırmaya çalışacağız.

Self

Kabuslarla dolu olan oyunun hikayesi şöyle anlatılıyor; ''Zaman, anlamını yitireli uzun zaman oldu. Ve mekân da, ruhumla bütünleşen bu paslı dört duvar arasında. Kendinizden ölesiye nefret ettiğinizde bazı şeyler önemini yitirmeye başlar. Başarılarınız, sevdikleriniz, sahip olduklarınız? Ve kim olduğunuz! Geriye kalan tek şey işlediğiniz suç ve bunun utancıdır artık. Kendinize verdiğiniz hiçbir zarar, suçluluğunuzu bastıracak kadar ağır değildir.''

Tamamen ücretsiz olarak Windows için indirmeye sunulan Self adlı oyunda ayrıca Türkçe dil desteği bulunuyor. Oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ