Türk Geliştiricilerden Mobil Oyun: Mushboom - Haberler - indir.com

Türk Geliştiricilerden Mobil Oyun: Mushboom

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Anıl Ayaz ve Reşat Dilbaz'ın kurucusu oldukları Gulyabani Games tarafından geliştirilen ve oldukça eğlenceli hikayesi ile sonsuz koşu türlerinin bir karışımı olan yeni mobil oyun Mushboom, Android platformu için bugün yayınlandı.

Sıkıcı şehir hayatından kurtulmak isteyen oyuncular için geliştirilmiş olan Mushboom oyununda, iş yaşamından sıkılan Fukko'nun ofisten kaçması ile başlayan bu macerada o andan itibaren kontrol tamamen sizde oluyor ve yolunuza çıkan engelleri aşarak karşınıza çıkan mantarları toplamak zorunda kalıyorsunuz. Topladığınız bu mantarlar sevimli karakterimize güç kazandırmasının yanı sıra sizi engellemeye çalışan düşmanlara karşı da savunma kuvveti veriyor. Fukko isimli sevimli karaktere yardım ederek son derece eğlenceli bir yolculuğa çıkacağınız oyunda ayrıca karakterimize oyunun bitimine kadar sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için yardımcı olacaksınız.

Unity tabanlı geliştirilen oyunda çok sayıda öğe, ağaç, karakter ve daha fazlasını bulabileceğiniz oyunun grafikleri de oldukça kaliteli bir şekilde tasarlanmış. Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Mushboom'da 100'ün üzerinde görevi eksiksiz olarak tamamlamanız gerekiyor. Oyun içerisinde ne dikkat çeken özellik ise; oldukça başarılı bir şekilde tasarlanmış 'görev' sisteminin bulunması. Bu sistem sayesinde oyun içerisinde 'hiç ölmeden 500 metre ilerle' veya '2 cüceyi zıplayarak öldür' gibi pek çok eğlenceli görev bulunuyor.

Gulyabani Games tarafından geliştirilen ve Mobilecraft tarafından küresel tanıtımı yapılan Mushboom'u Android cihazınıza sitemiz üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirebilir ve tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ