Türk Geliştiriciden Web Tabanlı Ücretsiz MMORPG Oyunları - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Web Tabanlı Ücretsiz MMORPG Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

MMORPG türündeki oyunları seven oyuncular için Bilgisayar Mühendisi Furkan Gözükara tarafından 2009 yılından bu yana web tabanlı olarak geliştirilen MonsterMMORPG ve PokemonPets adlı iki farklı oyunun detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Lisans bitirme projesi olarak 2009 yılında geliştirilen ve geliştiricinin temel oyunum diyerek duyurduğu tarayıcı tabanlı MonsterMMORPG oyununda 1800'den daha fazla farklı canavar türüyle savaşılıyor.

MonsterMMORPG

Canavarların yakalanması amaçlanan oyunda onlara seviye atlatabilir veya transform ederek farklı formlara yükseltilebiliyor. Ayrıca diğer oyuncular ile canlı PvP savaşlarının da yapılabildiği MonsterMMORPG adlı oyunda Türkçe dil desteği ve sohbet özelliği de yer alıyor.

Yasal olarak tamamının kendisine ait olduğunu söyleyen geliştirici oyunda, orijinal Pokemon unsurlarının kullanılmadığına da vurgu yapıyor.

PokemonPets

Bir diğer oyun ise PokemonPets. MonsterMMORPG alt yapısını kullanan oyunda orijinal Pokemon karakterleri, orijinal Pokemon doğaları, orijinale yakın Pokemon oyun mekanikleri yer alıyor.

Tarayıcı tabanlı en gelişmiş mekaniklere sahip Pokemon oyunu olduğunu iddia eden geliştirici, oyunun anıları canlandıran nostaljik bir oyun olduğunu da belirtiyor. Ayrıca PokemonPets oyunu fan yapımıdır ve resmi değildir.

Facebook üzerinden de oynanabilen oyunları incelemek ya da ücretsiz kayıt olarak oynamak isterseniz; MonsterMMORPG için buraya, PokemonPets için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ