TÜBİTAK, İki Teknolojiyi Transfer Edecek - Haberler - indir.com

TÜBİTAK, İki Teknolojiyi Transfer Edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Kurum, Resmi Gazete tarafında yayınlanmış olan bir ilana göre, stratejik ve taktik saha güvenliği için mesajlaşma altyapısını sağlamak amacı ile geliştirilmiş olan, "X.400 Mesajlaşma Sistemi Yazılımı Teknolojisi" 5 yıllık bir süre içerisinde TÜBİTAK tarafında aranan şartları sağlayan isteklilere, teknoloji transfer bedeli karşılığında devredecek.

Instagram, paylaşımları birden fazla hesapta yayınlamaya izin verecek

TÜBİTAKın Resmi iOS Uygulaması YayınlandıTÜBİTAKın Resmi iOS Uygulaması Yayınlandı

TÜBİTAK, İsteklilere 2 Tane Teknolojiyi Devredecek

Söz konusu olan bu yazılımın teknoloji transfer bedeli ise KDV hariç 1 milyon avro peşinat ve lisans alan için satış bedeli üzerinden yüzde 10 röyalti olarak ayarlandı. Yüksek çözünürlükte olan görev yüküne sahip uydularında uzay-yer bağında yükse veri hızı sağlayan X-Bant Verici Sistemi Teknoloji, 10 yıllık teknoloji transferi paketi için ise yaklaşık olarak 250 bin dolar peşinat istenecek ve lisans alanın satış fiyatından 5 röyalti, üretim ve tasarım paketleri için de KDV haricinde 250 bin dolar peşinat istenirken lisans alanın satış fiyatından yüzde 10 röyalti karşılığında transfer edilebilecek.

Malum bu teknolojiler hakkında daha fazla detay öğrenmek istiyorsanız, kurumun web sitesi içerisinden bu bilgilere ulaşabilirsiniz.


Tübitak'ın Reddettiği Proje İçin Geri Açıklama Geldi!Tübitak'ın Reddettiği Proje İçin Geri Açıklama Geldi!
Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini TanıttıLenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı
Köpekler için stres yaşamayacakları yatak üretildiKöpekler için stres yaşamayacakları yatak üretildi

PAYLAŞ