Tinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyor - Haberler - indir.com

Tinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok indirilen arkadaş bulma uygulaması arasında en üst sıralarda yer alan Tinder ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Tinder uygulaması ülke seçimi ile ilgili bir değişiklik yapılacağı konusunda çeşitli bilgiler açıklandı. Tinder tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcıların, uygulamayı kullanmak için zorunlu oldukları bir madde değişecek. 

Tinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyor

Tinder uygulamasının kısa bir süre önce açıkladığı detaylara göre artık uygulamayı kullanan kullanıcılar, uygulamayı kullanmak için coğrafi kısıtlama kapsamında olmak zorunda kalmayacak. Global seçim yaparak da uygulamayı kullanabilecekler. Tinder Global Mode olarak adlandırılan bu yenilik ile beraber arkadaş olmak için iki kişinin aynı ülke içerisinde yer almaları gerekmeyecek. Bu açıklama ile beraber Tinder uygulamasının ücretli Passport özelliğinin ücretsiz bir şekilde kullanılacağı ile ilgili çeşitli soru işaretleri gündeme geldi. Fakat Global Mode ile Passport özelliği birbiri ile iki farklı özellik olarak kendini gösterecek. 

Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!Tinder hassas kullanıcı verilerini paylaşma suçlamasıyla karşı karşıya!

Tinder Global Mode özelliği ile anlaşılacağı üzere sınırlar ortadan kaldırılmış oluyor. Tinder Passport özelliğinde ise belirli bir süre için ziyaret edilen farklı bölgelerde değişiklik yapılabilir olduğuna da dikkat çekiyor. Fakat Tinder ülke seçimi konusundaki bu adımı ile ücretli bir özelliğinin etkisini de düşürmüş gibi görünüyor. Şu an bu yeni özellik test sürecine dikkat çekiyor. İlerleyen günlerde yapılan testlerin sonuçlarına göre kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcılara ulaştırmaya başlanacağı belirtiliyor fakat henüz çıkış tarihi henüz açıklanmış değildir. 

 


İlgili uygulamalar
Tinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacakTinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacak
Tinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladıTinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladı
Tinder Premium özelliği herkese sunulacakTinder Premium özelliği herkese sunulacak

PAYLAŞ