Tinder, genç kitleyi etkisi altına almak için yeni müdür işe aldı - Haberler - indir.com

Tinder, genç kitleyi etkisi altına almak için yeni müdür işe aldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-02 20:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler arkadaşlık platformu olarak hayatımıza giriş yapan ve milyonlarca kişi tarafından akıllı cihazlara ya da tabletlere indirilerek kullanılan uygulaması Tinder, zaman zaman çeşitli yenilikler yaparak kullanıcı kitlesine daha faydalı olmaya yönelik hareket ediyor. Çeşitli güncellemeler ile getirdiğini yenilikler sayesinde kullanıcılarına daha başarılı hizmet sunmayı hedefleyen Tinder şimdilerde ise, gen kullanıcı kitlesini etkisi altına almayı hedefliyor. Tinder'ın kullanım amacı ve kullanıcı kitlesi sıklıkla değişiklik gösterebiliyor. Bu sebeple şirket her kitlenin kullanım şekline hitap edecek seçenekler sunmaya yönelik hareket etmek durumunda kalıyor. 

Arkadaş edinme platformlar arasında oldukça popüler bir yere sahip olan Tinder, yıllarca oldukça büyük şirketlerde görev almış olan Ravi Mehta'yı kendi bünyesinde ürün müdürü olarak işe aldı. Yeni ürün müdürü Mehta, genç kullanıcı kitlesinin daha donanımlı bir kullanım elde etmesi açısından gençler için yepyeni özellikler geliştirecek. Popüler arkadaşlık platformu Tinder, en genç kullanıcı kitlesine ulaşabilmek için Ravi Mehta'yı yeni ürün müdürü görevinde yer alması adına ise aldı. 

Tinder'a Konum İzleme Özelliği GeliyorTinder'a Konum İzleme Özelliği Geliyor

Yıllarca Facebook, TripAdvisor ve Microsoft'ta görev alan Mehta, Z Kuşağı olarak tabir edilen genç kullanıcılar için yeni özelliklerin geliştirilmesinde  rol oynayacak. Yerinde saymayı kabul etmeyen Tinder çeşitli düzenlemeler ve yenilikler ile daha fazla kullanıcıya sahip olmayı hedefliyor. Bu planlarını da sistematik olarak yürüten şirket hem kullanıcı kitlesini artıracak hem de çok daha kullanışlı fonksiyonlara sahip olacak.

Gençlere yönelik özellikler geliyor

Z kuşağı yani 18-22 yaş aralığında yer alan genç kullanıcılar, Tinder'ın odak noktası olmayı başarıyor. Gençleri hedef alan şirket geçtiğimiz yıl, .edu uzantısına sahip olan bir e-posta adresine sahip olma şartı ile üniversite öğrencilerine yönelik Tinder U uygulamasını piyasaya sürmüştü. Fakat şirket adına bu yeterli olmayınca yeni özelliklere başvurmayı tercih etti. Yeni işe aldığı müdür ile Z kuşağına hitap edecek yeni özellikler ile yakın zamanda karşımıza çıkmaya hazırlanan şirket, bu özellikler sayesinde genç Tinder kullanıcılarının hesapları içerisinde daha fazla vakit geçirmelerini sağlayacak özellikler üzerinde kaliteli çalışmalara imza atmaya  yönelik hazırlıklar içerisinde. 

Elbette ki Tinder'ın özellikle de bu çalışmaları ile üniversite öğrencilerini hedef almasının ardından çeşitli nedenler vardır. Şöyle ki şirket, 18-22 yaş aralığında yer alan genç kullanıcıların ne kadar erken platformu kullanmayı kabul ettirirse, o kadar erken bir süre içerisinde onları ödeme yapan müşterilere dönüştürebileceğini düşünüyor. Tinder'ın işe aldığı yeni ürün müdürü Ravi Mehta, bu amaç doğrultusunda Z kuşağını uygulamaya başlamak konusunda çeşitli özellikler geliştirilmesine katkıda bulunacak. Geçmişte de büyük şirketler ile çalışarak başarılı işlere imza atan Mehta, yakın zamanda Tinder cephesinde de büyük başarılar elde edecek gibi gözüküyor. Tinder önemli adımlar atarak işlemler hakkında gelir elde etmeye yönelik hamleler doğrultusunda hareket ediyor. Kullanıcı kitlesini daha da artırmak isteyen şirket, yeni özellikleri ile yakın zamanda kullanıcılarını sevindirecek gibi gözüküyor. 

 


İlgili uygulamalar
Tinder hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?Tinder hesabı kalıcı olarak nasıl silinir?
4.1 Milyon Ücretli Aboneli Tinder Yıllık 800 Milyon Dolar Gelir Sağlıyor4.1 Milyon Ücretli Aboneli Tinder Yıllık 800 Milyon Dolar Gelir Sağlıyor
Tinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecekTinder, Spotify ile müzik paylaşılmasını sağlayan bir güncelleme getirecek

PAYLAŞ