Tinder video görüşme özelliğinin beta testleri başladı - Haberler - indir.com

Tinder video görüşme özelliğinin beta testleri başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Yeni arkadaşlar edinmek için sıklıkla kullanılan Tinder uygulaması, her geçen gün artan kullanıcı sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yüz yüze adı verilen yeni Tinder özelliğini kullanarak arkadaşlık kurduğunuz kişi ya da kişilerle uygulama üzerinden videolu sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Kendi karakterinize uygun olan kişilere anında ulaşmak ve onlarla çeşitli paylaşımlar yapmak için Tinder'ı tercih ediyorsanız uygulamanın yeni özellikleri sizi heyecanlandırmayı başaracak. 

Bildiğiniz üzere pandemi sürecinde mobil cihazlar ve mobil uygulamaların önemi daha da arttı. Öyle ki videolu görüşme uygulamaları daha da ön plana çıkarken yeni özelliklerde bu durum üzerine şekillenmeye başladı. Arkadaşlık sitelerinin en popüler durumundaki Tinder, pandemi süreci nedeniyle kişisel olarak görüşemeyen kullanıcıları için önemli bir yeniliği devreye sokuyor. Artık birebir videolu görüşme devri başladı. Bu süreç içerisinde akıllı cihazınızı bu konu hakkında daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Tinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacakTinder “Panik Butonu” ile kullanıcılarının güvenliğini sağlayacak

Tinder'la yüz yüze

Geliştirici firmanın Face to Face olarak adlandırmış olduğu bu yeni özellik Brezilya, Güney Kore gibi ülkelerde ve bazı ABD eyaletlerinde beta olarak kullanıma sunuldu. Söz konusu bu özellik Z kuşağı gençlerin video görüşmelerine ilgi duyduğu ve büyük bir kesimin uygulama dışında görüntülü görüşme yaptıkları anketlerle tespit edilmiştir. Bu bakımdan firma Mayıs ayından bu yana videolu görüşmelerinin testlerini yapıyordu.

Kullanıcılar bir kişiyle arkadaşlık kurduklarında videolu görüşmeleri aktif hale getirebiliyor ve istedikleri zaman da bu özelliği kapatabiliyorlar. Videolu görüşmelerde çıplaklık, tacizde bulunma veya şiddet gibi unsurlar yasak. Diğer bir açıdan cinsel saldırılara yönelik olarak yeterli tedbirleri almamakla suçlanan Tinder platformunun videolu görüşmelerde kullanıcıları nasıl koruyacağı açıkçası merak edilen konuların başında geliyor. Videolu sohbetler hakkında geri bildirim veya kullanıcıyı şikayet etme gibi araçlar olsa da sohbet esnasında bu tarz durumların önüne geçilecek mi şimdilik bilgi verilmiyor. Yüz Yüze özelliği beta sürecinde elde edilecek geri bildirimlerle birlikte daha fazla ülkeye yayılacak. Tinder halihazırda zaten son derece popüler bir platform. Üstelik uygulamanın milyonlarca kullanıcıya sahip. Uygulama da yapılan bu yeni özellikle beraber kullanıcılar artık diğer kişilerle görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilecekler. Bunun için özellikten aktif olarak faydalanmaları yeterlidir. 


 


İlgili uygulamalar
Tinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladıTinder 2019'un son çeyrek gelilerini açıkladı
Tinder Premium özelliği herkese sunulacakTinder Premium özelliği herkese sunulacak
Tinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyorTinder ülke seçimi zorunluluğu kaldırılıyor

PAYLAŞ