TikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldi - Haberler - indir.com

TikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın her noktasından kullanılan ve milyonlarca kullanıcıya erişerek popüler bir kitleye sahip olan video paylaşım servisi TikTok için web sürümüne yenilikler geldi. Söz konusu yeni özelliğe göre “Oturum Aç” seçeneği web sürüme dahil edilmiş oldu. Kullanıcılar bundan böyle hesaplarına web sürümünden giriş yapabilecekler ve mobilde gerçekleştirmiş oldukları birçok işlemi web üzerinden de yapabilecekler. Özellikle son dönemin yükselen yıldız uygulamalarından olan TikTok, web sitesi tarafından birçok eksiğe sahipti. Bu eksikliklerden birisi ise kullanıcıların hesaplarına giriş yapamamasıydı. Ancak şirket web sitesi için yeni bir giriş seçeneği eklemiş oldu. Yeni seçenek ile beraber kullanıcılar masaüstü veya dizüstü bilgisayarları üzerinden giriş yapabilecekler. Hesap üzerinden ise analitik görüntülenmesi tıpkı mobil gibi gerçekleşecek.

TikTok Web sitesine giriş desteği geldi

Google Meet artık 16 katılımcıyı destekliyorGoogle Meet artık 16 katılımcıyı destekliyor

Yeni giriş seçeneği henüz TikTok web sitesinin ana ekran sayfasına dahil olmadı. Ancak web sürümde oturum açmak için ilk etapta keşfet sayfasına girmek ve burada sağ üst bölümde yer alan “Oturum Aç” seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra temel hesap bilgilerinizi düzenleyebilir veya içerik akışınıza göz atabildiğiniz gibi video paylaşımı da gerçekleştirebilirsiniz. Diğer yandan TikTok web sürümü üzerinden hesabınızı Pro’ya yükseltebilir ve analitik içerikleriniz detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Daha çok içerik üreticileri ve reklam verenler için oldukça önemli bir özellik olarak gözüken bu güncellemede detaylı bir analiz planı çıkartabilirsiniz.

TikTok Pro’nun bu özellikleri sayesinde profilinizde bulunan takipçi sayıları, en iyi bölge, cinsiyet, beğeni, gönderilen videolar ve görüntülenmeler gibi geniş çaplı detayları inceleyebilirsiniz. Son dönemde baktığımız zaman Instagram ve Facebook gibi birçok sosyal medya sitesi web sürümlerinin güncelleyerek eksikleri iyileştiriyor ve yeni özellikler kazandırıyor. Buna yönelik uzun süredir beklenen web üzerinden Direkt Mesaj özelliği geçtiğimiz haftalarda Instagram web sürümüne dahil olmuştu. WhatsApp ve diğer mesajlaşma uygulamalarının yanı sıra kişisel kullanım için Instagram DM özelliği, web sürümü ile birlikte içerik üreticilerinin işini büyük oranda kolaylaştıracağa benziyor. Özellikle yüksek takipçili bu hesaplar için günde onlarca mesaj geldiği için yönetim web üzerinden daha işlevsel olacaktır.


Silikon anotlar sayesinde lityum iyon piller artık daha güçlüSilikon anotlar sayesinde lityum iyon piller artık daha güçlü

PAYLAŞ