TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi! - Haberler - indir.com

TikTok'un sahibi Bytedance akıllı telefon piyasasına girdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-04 16:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

TikTok uygulamasının şirketi ve sahibi olan Bytedance tarafından ilk akıllı telefon modeli piyasaya sürüldü. Smartisan Jianguo Pro 3 olarak adlandırılan bu telefon ile TİkTok uygulamasına geçmeden henüz kilit ekranında bazı kısayollar sunabilecek. Bytedance şirketi bu yılın Ocak ayı ile beraber Çinli şirket Smartisan’dan birçok patent satın aldı. Bu satın alımlar ile beraber akıllı telefon projesini piyasaya sunan bu model şuan için sadece Çin’de tanıtılmış durumda. Amiral gemisi seviyesinde donanım özelliklerine sahip olan model 2899 RMB yani 412 dolar gibi bir fiyat etiketi ile Çin’de satışta olacak. Peki TikTok’un bu yeni akıllı telefon modeli özellikler tarafında neler sunuyor gelin bakalım.

TikTok’un Akıllı Telefonu Duyuruldu

Tiktok'a bir rakip daha: Yandex SloyTiktok'a bir rakip daha: Yandex Sloy

Smartisan Jianguo Pro 3 modelinin işlemci tarafında Snapdragon 855+ modelini kullandığını görüyoruz. Grafik birimi ise Adreno 640 olan model bu sayede yüzde 15 daha fazla performans sunabiliyor. İşlemci performasın da yüzde 4’lük bir artış olan işlemci çekirdekleri 2.96 GHz hıza sahip durumdalar. 48 megapiksel ana kamera yanında 13 megapiksellik geniş açı ve 8 megapiksellik telefoto lensin yer aldığını belirtelim. Ayrıca 5 megapiksel seviyesinde bir makro lens de bulunuyor.

  • Ekran: 6.39 inç Full HD+ AMOLED
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 855+
  • RAM: 8 GB / 12GB
  • Arka kamera: 48 Megapiksel ana kamera, 13 Megapiksel geniş açılı kamera, 8 Megapiksel Telefoto kamera ve 5 Megapiksel makro lens
  • Ön kamera: 20 Megapiksel
  • Batarya: 4000 mAh
  • İşletim sistemi: Smartisan OS 7



TikTok’a ulusal güvenlik soruşturması!TikTok’a ulusal güvenlik soruşturması!
Tiktok ulusal güvenlik tehdidi ilan edildi!Tiktok ulusal güvenlik tehdidi ilan edildi!

PAYLAŞ