TikTok dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaştı! - Haberler - indir.com

TikTok dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-28 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Misyon olarak TikTok, kullanıcıların yaratıcılığını ortaya çıkarması ve bununla eğlenmesini sağlar. Bugün itibariyle TikTok, bu misyonu ve topluluğun dünya çağında 1 milyardan fazla kişiye ulaşmasını kutluyor. Uzun yıllar popülerliğini artırarak varlığına devam eden TikTok kullanıcıları artık aylık olarak 1 milyardan kişi olarak, eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve yeni öğeler keşfetmek için platforma geliyor.

TikTok, ailelere, küçük çaplı işletmelere ve birer yıldız haline gelen içerik üreticilerine ev sahipliği yapmaktan gurur duyar. İçerik üreticilerinin yaratıcılığı ve özgün oluşları sayesinde TikTok, dünyanın pek çok yerinde insanlar için günlük yaşamlarının bir parçası haline geldi. TikTok'un küresel topluluğu, farklı jenerasyonlardan milyonlarca insana ulaşmak adına gösterdiği çaba ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müzik, yemek, güzellik, moda, kültür ve sanat gibi daha pek çok konuda TikTok'ta içerik üretmek mümkündür. İster Singapur'da, ister São Paolo, Stockholm veya Seattle'da olun, yaratıcı olan içerik üreticilerini, albümleri ve listeleri ile dikkat çeken sanatçıları, sevdiğiniz öğeleri keşfetmenizi sağlayan markaları, kullanıcıları eğlendiren ve dans ettiren tüm herkes kullanıcı takdir ediliyor. 

AB veri gizliliği düzenleyicileri TikTok'a karşı iki soruşturma başlattıAB veri gizliliği düzenleyicileri TikTok'a karşı iki soruşturma başlattı

 


İlgili uygulamalar
TikTok kullanıcıların ruh sağlığına destek sağlayacakTikTok kullanıcıların ruh sağlığına destek sağlayacak
TikTok'un sıradışı bir özelliği yasaklandıTikTok'un sıradışı bir özelliği yasaklandı
14 yaşından küçükler için TikTok kısıtlaması getirildi14 yaşından küçükler için TikTok kısıtlaması getirildi

PAYLAŞ