Tik Tok videoları programsız nasıl indirilir? - Haberler - indir.com

Tik Tok videoları programsız nasıl indirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-22 21:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Müzikli video paylaşma platformu olarak uzun süredir hizmet veren TikTok, dünyanın birçok bölgesinde kullanılıyor. Bildiğiniz üzere TikTok platformu üzerinde milyonlarca video yer alıyor. Bu videoları herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan cep telefonunuza indirmeniz mümkündür. Uygulamaya ihtiyaç duymadan TikTok videolarını indirmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. iPhone akıllı cep telefonunuza uygulamanın mevcut özelliğinden faydalanarak video indirme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

TikTok’da video indirme özelliği bulunuyor

TikTok platformunda yer alan videoları indirmek için birçok kullanıcı ekstra bir uygulamadan faydalanıyor. Fakat buna gerek yoktur. TikTok uygulaması içerisinde kendisine özel video indirme özelliği mevcuttur. Bu sefer ki yazımızda uygulamanın video indirme özelliğinden nasıl faydalanabileceğinizden söz edeceğiz. Fakat burada önemli olan esas meselelerden biri, telif hakkı. Şöyle ki platformda yer alan videoların bazılarında ne yazık ki telif hakkı bulunuyor. Telif hakkı bulunan videoları indirmek için sorun yaşayabilirsiniz. Fakat telif hakkı bulunmayan videoları indirmek için herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Telif hakkı bulunan videoları indirmek istediğiniz takdirde çeşitli yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. TikTok'un sunduğu özellik ile videoları hızla cep telefonunuza indirebilirsiniz. 

TikTok Hesabınızı Tamamen SilmekTikTok Hesabınızı Tamamen Silmek

TikTok platformunda yer alan bazı videoları farklı platformlarda paylaşmak istediğinizde de sorun yaşayabilirsiniz. TikTok dendiği anda kullanıcıların aklına ilk olarak elbette ki video paylaşımı geliyor. Platformun özelliklerinden faydalanarak kendinize özel videolar çekebilir ve sonrasında bunları kendi sosyal medyalarınız üzerinde de paylaşabilirsiniz. Bunu yaparken platformun sunduğu kurallara uygun olarak yapmanız tavsiye ediliyor.

Dünyanın en eğlenceli videolarını çekebileceğiniz TikTok, kısa süre içerisinde büyük kitleleri etkisi altına almış olup kullanıcıların en çok tercih ettiği platform olmayı başardı. Şu an için platformda kısa videolar çekiliyor fakat videoların süreleri konusunda geliştirmeler halen devam ediyor. Çinli geliştirici şirket, TikTok’un her zamankinden daha verimli bir şekilde hizmet vermesi adına geliştirmelere devam ediyor. Uygulamanın bu kadar çok yaygın olmasının sebeplerinden en önemlisi, uygulamanın çıktığı günlerde çok ciddi bir reklam kampanyası ile duyurulmuş olmasıdır. Şirketin başarılı reklam kampanyası sayesinde TikTok, kısa süre içerisinde dünyanın birçok ülkesinde kullanmaya başlandı. Uygulamanın en çok kullanıldığı ülkelerden biri de Türkiye olarak belirlendi.

Söz konusu bu eğlence uygulamasının çok fazla özelliği bulunmuyor. Hatta oldukça kısıtlı özellikler üzerine kuruldu. Buna rağmen rakiplerinden önde olmayı başaran TikTok platformu, kısa video özelliğini geliştirerek daha uzun videolar çekebileceğiniz bir özellik sunmaya hazırlanıyor. Uygulama içerisinde yer alan videoları cep telefonunuza indirmek için ekstra bir uygulama indirerek cep telefonunuzu yormanıza gerek yoktur. Bu işlemi uygulamanın mevcut özelliğinden faydalanarak da yapabilirsiniz.  Gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra  aynı zamanda dizilerde ve Türk filmlerinde sık sık karşılaştığımız replikleri kullanarak çektiğiniz videolar çok daha eğlenceli içerikler oluşturmanızı sağlıyor. Cep telefonunuzu her zamankinden daha eğlenceli bir hale getirmek için TikTok uygulamasının sunduğu özelliklerden faydalanabilirsiniz. Hazır efektler ve eğlenceli seslendirmeleri kullanarak kendi videolarınızı çok daha eğlenceli bir hale getirmeniz mümkün olacak.


İlgili uygulamalar
TikTok, yapay zeka hizmeti JukeDeck'i satın aldıTikTok, yapay zeka hizmeti JukeDeck'i satın aldı
TikTok telefon üretecekTikTok telefon üretecek
TikTok uygulamasının karanlık yüzüTikTok uygulamasının karanlık yüzü

PAYLAŞ