Tidal, Kullanıcılarına Yüksek Kalitede Kayıtlar Sunabilecek - Haberler - indir.com

Tidal, Kullanıcılarına Yüksek Kalitede Kayıtlar Sunabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 10:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Tidal Android cihaz sahibi kişiler ve HiFi paket aboneliğine sahip olan kullanıcılar, Master kalitede kayıtlar özelliğini almaya başlıyor. Tidal'ın Android uygulaması için yayınlamış olduğu son güncelleme ile birlikte bu uygulamaya eklenen MQA dekoderi, Android cihaz sahiplerinin hem online hem de çevrimdışı bir şekilde ses kalitesi deneyimini üst sıralara taşımayı mümkün kılıyor. Bu sayede Tidal Android, kullanıcılarına yüksek kalitede kayıtlar sunabilecek

Huawei'den İddialı 5G Açıklaması Geldi

Tidal Tasarımını Komple DeğiştiriyorTidal Tasarımını Komple Değiştiriyor

Tidal, Kullanıcılarına Yüksek Kalitede Kayıtlar Sunmaya Hazırlanıyor

Söz konusu olan bu özellik, uzun bir süredir bekleniyordu. Master kalitesine sahip yayınlar, Tidal'ın kataloğunun en nadide parçalarını içerisinde bulunduruyor. Dolayısı ile Tidal'ın bu özelliği tüm mobil kullanıcılara açma isteğine şaşırmamak gerek. Tidal bu özelliği mümkün kılabilmesi için 2017 yılında kendi adını verdiği dekoderi geliştirmiş olan MQA isimli bir şirket ile birlikte çalışmaya gitmişti. Bu dekoder sayesinde de uygulama, yüksek çözünürlüklü ses dosyalarını yoğun miktarda bant genişliği kullanmadan oynatabiliyor.

Tidal Android uygulaması, MQA dekoderini getiren güncellemenin HiFi paketine abone olan kullanıcılar için dağıtıma başladı. 


İlgili uygulamalar
Tidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm SunacakTidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm Sunacak
Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!

PAYLAŞ